Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doua grupari, SIF Transilvania si o situatie de confuzie totala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua grupari, SIF Transilvania si o situatie de confuzie totala

Situatia de la SIF Transilvania SIF3), unde in prezent se desfasoara o disputa pentru controlul societatii, devine pe zi ce trece mai confuza. Cele doua grupari se acuza reciproc de abuzuri si fiecare sustine ca este legal indreptatita sa exercite administrarea SIF3, in timp ce supraveghetorul pietei si vicepresedintele responsabil cu piata de capital sunt nu doar de negasit, ci acuzati ca consiliaza si favorizeaza una dintre parti impotriva celeilalte. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fercala, SIF Transilvania, afirma ca instantele de judecata au decis: 1. Fratila poate sa participe la sedinte; 2. Fercala ramine in continuare sa reprezinte legal societatea; 3. Suspendarea hotaririlor lui Fratila, Petria, Andanut si Moldovan; 4. S

Evenimentele contradictorii sint in plina desfasurare, la SIF Transilvania, unde Comunicatele se bat cap in cap, conducerea este scindata in doua grupari care se acuza reciproc de incalcari ale legii, in conditiile in care sefii ASF par sa nu arbitreze conflictul din pozitie neutra, ci sa instige gruparea Fratila contra vechii conduceri, generand astfel motivul pentru mentinerea suspendarii tranzactiilor cu actiunile SIF Transilvania.

Andanut si Moldovan intensifica eforturile pentru preluarea controlului asupra SIF Transilvania, dar intra in vizorul DNA

Andanut, Moldovan, Fratila si Petria interzic postarea pe site-ul SIF 3 a documentelor care nu poarta semnatura primilor doi * Fercala: DNA a constituit dosar penal in urma plangerii SIF Transilvania * Orice convocare a CS de catre Andanut este ilegala, mai spune Mihai Fercala, care ii acuza pe Andanut si Moldovan ca ameninta angajatii SIF 3 Gruparea din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania SIF3) coagulata in jurul lui Constantin Fratila, abilitata de ASF sa comunice prin site-ul bursei in numele societatii, a dat ieri o serie de dispozitii pentru preluarea controlului asupra societatii de investitii financiare din Brasov.

Disputa de la SIF Transilvania trece in faza controlului asupra adunarii actionarilor

Directoratul SIF Transilvania SIF3), condus de Mihai Fercala, a decis, intr-o sedinta tinuta marti, modificarea modului de organizare si desfasurare a adunarii generale extraordinare a actionarilor AGEA) SIF Transilvania din data de 11 mai in sensul utilizarii exclusiv a votului prin corespondenta, se arata intr-un comunicat remis ieri Redactiei.

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

SIF TRANSILVANIA-COMUNICAT

Confruntarea de la SIF Transilvania continua

Gruparea din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania SIF3) coagulata in jurul lui Constantin Fratila si abilitata de ASF sa comunice prin site-ul bursei in numele societatii, a transmis ieri BVB un raport curent care contine un set de decizii de la AGOA din 28 aprilie care sunt diferite fata de deciziile comunicate de gruparea Fercala-Szabo-Carapiti dupa concluzionarea adunarii.

COMUNICAT SIF TRANSILVANIA: Constituire dosar penal contra ASF de catre Directia Nationala Anticoruptie

In continuarea Comunicatului societatii din data de 24. Transilvania informeaza actionarii si investitorii ca in data de 04. 2020 societatea noastra a fost informata cu privire la inregistrarea in registrul cauzelor penale la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie, sub numarul unic de dosar 177P2020, a plangerii penale formulate de S. Transilvania.

COMUNICAT S.I.F. Transilvania a depus plangere prealabila la ASF

SIF Transilvania SA Brasov, comunica faptul ca a depus plangere prealabila la Autoritatea de Supraveghere Financiara si a cerut si Curtii de Apel Bucuresti, sectia de contencios administrativ,cerere de anulare a deciziei ASF nr. 2020, data in continuare la decizia52622. 2020 si 53927. 2020 prin care s-au suspendat de la tranzactionare.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )