Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua hoteluri din Neptun, amendate de ANPC cu 50.000 de lei: Una dintre bucatarii a fost inchisa pentru ca au fost gasite elemente depozitate fara elemente de identificare

B1 B1,
Doua hoteluri din Neptun, amendate de ANPC cu 50.000 de lei: Una dintre bucatarii a fost inchisa pentru ca au fost gasite elemente depozitate fara elemente de identificare

Doua hoteluri din statiunea Neptun au fost amendate, joi, cu 50. 000 de lei de inspectorii ANPC, care au gasit, in urma unor controale, nereguli la aceste unitati si la bucatariile lor, una dintre ele fiind. continuă pe B1

Atac cu BOMBA la doua biserici din New Mexico

Doua bombe au explodat in apropiere de doua biserici din statul american New Mexico.

Un barbat si-a curatat autovehiculul intr-un rau din statiunea Cheia: Vrei 10 lei sa iti speli masina? (FOTO)

Un turist aflat in statiunea Cheia a intrat cu masina in rau pentru a o spala. Imediat si-a atras antipatia celorlalti turisti din zona, fiind apostrofat, mai ales ca acestia motivau ca folosesc apa pentru.

Bata-te Dumnezeu, sa te bata!: Doua maicute din zona Manastirii Prislop acuza o femeie ca le-ar fi furat o bratara (VIDEO)

Doua maicute aflate in zona Manastirii Prislop acuza o femeie ca le-ar fi furat o bratara. intr-o filmare postata pe internet se vede cum cele trei femei incep sa se blesteme reciproc, iar la scena.

Turisti tepuiti pe litoral: 30 de familii care si-au cumparat bilete la un hotel de doua stele din Eforie Nord au constatat ca toate camerele erau ocupate (VIDEO)

Au platit cat pentru un sejur la mare in Bulgaria si s-au trezit ca trebuie sa doarma in masina. 30 de familii din Satu Mare, Timisoara, Ploiesti sau Craiova si-au cumparat bilete la un hotel de doua stele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )