Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doua institutii ale statului au probleme de imagine din cauza unei emisiuni TV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua institutii ale statului au probleme de imagine din cauza unei emisiuni TV

Lipsa de reactie sau reactia mult prea zeloasa vizavi de o simpla emisiune TV creeaza mari probleme de imagine pentru doua institutii ale statului. Consiliul National al Audiovizualului a fost acuzat ca face tot posibilul sa evite punerea in discutie a derapajelor de la postul Antena 3, in special a emisiunii in gura presei din data de 26 august 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Camioanele Crucii Rosii nu au putut livra ajutor umanitar in Lugansk din cauza atacurilor din regiune

Camioanele cu ajutor umanitar ale CruciiRosii CICR) au fost intoarse din drum, sambata, in drum spre Lugansk, din cauza unor tiruri de arma in regiune. CICR a anuntat sambata seara ca tirurile.

Lufthansa a anulat miercuri 140 de zboruri, din cauza grevei pilotilor

Aproximativ 140 de zboruri cu plecare din Munchen spre alte destinatii din Germania si Europa au fost anulate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor companiei aeriene germane Lufthansa. Greva afecteaza circa.

Lufthansa anuleaza 110 zboruri din cauza unei greve a pilotilor

110 de zboruri au fost anulate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor de la Lufthansa. Cursele aveau plecarea si destinatia Munchen si vizeaza peste 13. 000 de pasageri, relateaza Reuters. Reprezentantii.

Lufthansa anuleaza miercuri 110 zboruri, din cauza unei greve

Compania aeriana germana Lufthansa a anuntat ca anuleaza 110 zboruri prevazute pentru miercuri in Germania si Europa, din cauza unei greve anuntate de piloti la Munchen sud), in contextul unui conflict privind conditiile de pensionare anticipata,.

Lufthansa anuleaza astazi 110 zboruri din cauza unei greve a pilotilor

Compania aeriana germana Lufthansa a anuntat ca anuleaza 110 zboruri prevazute pentru astazi in Germania si Europa, din cauza unei greve anuntate de piloti la Munchen sud), in contextul unui conflict privind conditiile de pensionare anticipata, relateaza AFP.

Andreea Paul: Suntem prea mici sa visam la o piata de capital fara oferte ale statului

Deputatul PDL Andreea Paul este de parere ca statul ar trebui sa faca toate privatizarile prin bursa, sa nu mai puna limite maxime la preturile pe actiune, iar Guvernul Romaniei sa incurajeze piata de capital din Romania, avand in vedere lupta pentru supravietuire a capitalului romanesc privat.

14 raniti din cauza unei explozii la metrou in Santiago de Chile

Cel putin 14 persoane au fost ranite de o explozie care a avut loc intr-o statie de metrou din Santiago de Chile, capitala statului Chile. Guvernul a calificat incidentul drept un act terorist, insa acesta nu a fost inca revendicat.

Un galatean a castigat procesul cu banca, dupa ce rata creditului i-a s-a dublat din cauza cursului de schimb (VIDEO)

Veste buna pentru romanii care au luat credite in franci elvetieni. in premiera, magistratii au decis, irevocabil, sa dea castig de cauza unui galatean care se lupta cu banca dupa ce rata creditului, luat.

MASURA. Prefectura Mures inchide toate targurile de animale, din cauza bolii limbi albastre

Cu toate ca nu inregistrate cazuri de boala limbii albastre, toate targurile de animale din Mures vor fi inchise aproape o luna. Masura a fost dispusa de prefectul Vasile Liviu Oprea, informeaza Mediafax.

Aeroportul Luton din Londra a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

Aeroportul Luton din londra a fost evacuat, luni, din cauza unui pachet suspect descoperit in zona controlului de securitate al pasagerilor, a anuntat un purtator de cuvant al autoritatilor aeroportuare, citat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )