Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doua MARI companii aeriene au introdus NOI REGULI pentru bagajele de mana! Reactia Consiliul Concurentei...

B1 B1,
Doua MARI companii aeriene au introdus NOI REGULI pentru bagajele de mana! Reactia Consiliul Concurentei...

UPDATE: Consiliul Concurentei din Italia a declarat ca suspenda provizoriu noua politica a bagajelor de mana la Ryanair RYA. I) si Wizz Air WIZZ. L), care intra in vigoare de joi. in conformitate cu noua. continuă pe B1

Doua MARI companii aeriene au introdus NOI REGULI pentru bagajele de mana! Ce genti mai puteti lua in cabina...

Companiile aeriene low-cost Wizz Air si Ryanair au introdus, de joi, o noua politica de bagaje. Astfel, clientii celor doua companii vor avea voie sa aduca la bordul aeronavei un singur bagaj mic, urmand sa.

Doua mari companii aeriene din Romania au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia

Un avion apartinand companiei Lion Air, cu 189 de oameni la bord, care calatorea de la Jakarta la Pangkal Pinang, in Indonezia, s-a prabusit in Marea Java, luni dimineata, potrivit Agentiei de cautare si salvare a tarii, citata de The Guardian.

Doua companii aeriene din Romania au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia

Doua mari companii aeriene din Romania, respectiv TAROM si Blue Air, au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia, Boeing 737 MAX 8. Astfel, compania TAROM a semnat in iulie 2018 o comanda pentru.

Ryanair introduce noi reguli privind bagajul de mana

Pasagerii companiei aeriene low-cost Ryanair nu vor mai putea transporta , gratis, in avion, un bagaj de mana de cel mult zece kilograme, conform noilor reguli introduse astazi de conducerea companiei, transmite dpa.

FOTO De astazi, noi reguli pentru bagaje la Wizz Air si Ryanair. Ce genti mai puteti lua in cabina

Companiile aeriene low-cost Wizz Air si Ryanair au, incepand cu data de 1 noiembrie, o noua politica de bagaje. Aceasta vine cu schimbari pentru bagajele de mana transportate in cabina.

Cele 2 companii aeriene din Romnia care au comandat avioane din modelul prabusit n Indonezia

189 de oameni au murit luni intr-una din cele mai mari catastrastrofe aviatice. Un avion de pasageri s-a prabusit in mare, la scurt timp dupa decolarea din Jakarta. Nu exista supravietuitori. Aceste imagini infioratoare au fost filmate in avion cu cateva momente inaintea prabusirii.

Noi reguli la Bacalaureat si Evaluare Nationala 2019: teste grila la matematica si romna. Modelele de subiecte vor fi publicate mine

Subiectele la matematica si la romana la Bacalaureat si Evaluare Nationala 2019 vor contine intr-un procent de 40% teste grila, a confirmat pentru HotNews, Marian Suta, seful Centrului National de Evaluare si Examinare. Pana acum testele grila erau folosite la examenele disciplinele socio-umane.

Noi reguli la Bacalaureat si Evaluare Nationala 2019: teste grila la matematica si romna. Modelele de subiecte au fost publicate

Subiectele la matematica si la romana la Bacalaureat si Evaluare Nationala 2019 vor contine intr-un procent de 40% teste grila, a confirmat pentru HotNews, Marian Suta, seful Centrului National de Evaluare si Examinare. Pana acum testele grila erau folosite la examenele bacalaureat la geografie si la disciplinele socio-umane.

Noi conditii pentru scutirea de TVA a livrarilor intracomunitare. Implicatii n practica, avantaje, dar si riscuri pentru operatorii economici

Conditiile pentru scutirea de TVA a livrarilor intracomunitare de bunuri vor fi modificate, incepand cu 1 ianuarie 2020, daca remediile rapide in domeniul TVA convenite de Consiliul ministrilor economiei si finantelor din UE ECOFIN), vor fi adoptate de Consiliul UE. Aceste reguli, convenite de ECOFIN odata cu mecanismul taxarii inverse generalizate pentru reducerea fraudei de TVA, ar urma sa se aplice temporar, pana la intrarea in vigoare a sistemului definitiv al TVA pentru comertul intra-unional de bunuri, respectiv pana la 1 iulie 2022.

P3 Logistic Parks, noi contracte pentru peste 11.000 m2 in parcul P3

Investitorul si dezvoltatorul paneuropean de proprietati logistice P3 Logistic Parks a semnat noi contracte cu Agricover, Banafruit Distribution si Interbrands pentru peste 11. 000 m2 in parcul P3 Bucharest, conform unui comunicat al P3 Logistic Parks remis, astazi, Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )