Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doua noi decese printre pacientii infectati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 82. in Suceava sunt 638 de cazuri confirmate pozitiv pana acum

Adevărul Adevărul,
Doua noi decese printre pacientii infectati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 82. in Suceava sunt 638 de cazuri confirmate pozitiv pana acum

Marti seara, au fost confirmate inca doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, fiind vorba despre doi barbati in varsta de 70 de ani, primul din judetul Sibiu, iar cel de-al doilea caz din judetul Mures. in Suceava sunt confirmate pozitiv in acest moment 638 de cazuri. continuă pe Adevărul

Doua noi decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 46

Doua noi decese din cauza infectiei cu coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Romaniei, bilantul ajungand la 46.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din tara a ajuns la 42: Ultimele doua victime, ambele din Hunedoara, nu au avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu vreun caz confirmat

Autoritatile romane au anuntat, duminica seara, alte doua decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la 42 de victime. Ambele fatalitati se.

Tarile de Jos: Bilantul deceselor a urcat la 639, cu 93 in ultimele 24 de ore. Peste 1.100 de cazuri noi au dus numarul imbolnavirilor la aproape 9.800

Autoritatile din Tarile de Jos au raportat, sambata, alte 93 de decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus, iar bilantul fatalitatilor a ajuns la 639. Totodata, au fost confirmate alte 1.

Coronavirus in Romania: doua noi decese. Bilantul mortilor a ajuns la 82

Doua noi decese inregistrate in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate marti seara, astfel ca bilantul ajunge la 82. Este vorba despre doi barbati, ambii in varsta de 70 de ani, unul din judetul Sibiu si celalalt din Mures.

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

CORONAVIRUS. Alte 4 decese in Romania. Bilantul a ajuns la 34 de victime, dintre care 9 la Suceava si 6 la Arad

Autoritatile romane au anuntat, sambata seara, alte patru decese printre pacientii infectati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor inregistrate la nivel national a ajuns la 34. Un.

CORONAVIRUS. Autoritatile au raportat inca 3 decese in Romania, toate in Arad. Bilantul a ajuns la 29

Autoritatile romane au raportat, sambata, inca trei decese printre pacientii infectati cu COVID-19 din Romania. Cele mai recente fatalitati s-au petrecut in judetul Arad, potrivit Grupului de Comunicare St.

13 pacienti din Spitalul Suceava au murit infectati cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 65 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese din cauza coronavirus, toti pacientii fiind internati la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul a ajuns astfel la 65 de morti.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul ajunge la 78. Cei sase pacienti erau internati tot la Spitalul Judetean Suceava

Sase noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti, iar bilantul a ajuns astfel la 78. Toate cele 6 persoane erau internate in doua sectii ale Spitalului Judetean de Suceava, unde s-au inregistrat 30 de decese, multe dintre ele fiind raportate cu intarziere.

Coronavirus |Bilantul deceselor a ajuns la 72 in Romania

Trei noi decese inregistrate in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate astazi, 31 martie, bilantul ajungand astfel la 72. Ultimii trei pacienti decedati sunt doua femei si un barbat cu varste intre 53 si 64 de ani, din Hunedoara si Ialomita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )