Libnet.ro
UNICEF

11:30

Doua noi dosare penale pe numele lui Mircea Negulescu, fost procuror DNA Ploiesti

B1 B1,
Doua noi dosare penale pe numele lui Mircea Negulescu, fost procuror DNA Ploiesti

Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, de la DNA Ploiesti, a fost pus sub urmarire penalain douanoi dosare de catreSectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ),. continuă pe B1

Unui varstnic ingrijit intr-un camin din Olt i s-a refuzat dreptul la urna mobila. Doua dosare penale in urma primului tur de scrutin

Doua incidente petrecute in ziua primului tur al Alegerilor Prezidentiale 2019 in judetul Olt fac obiectul a doua dosare penale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua dosare penale, deschise pentru frauda la vot in Galati

Trei incidente au fost inregistrate pana acum la Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati si Politia a deschis dosare penale in doua cazuri, pentru frauda la vot.

Noua linie de comunicare electorala a Vioricai Dancila: Iohannis are dosare penale si datorii la stat

Ajunsa in turul doi al prezidentialelor, Viorica Dancila isi schimba strategia de comunicare. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv, Dancila a insistat ca presedintele are dosare penale, ca are sase case, ca nu-si plateste taxele catre stat. De altfel, inca de la inceputul zilei de marti, mai multe filiale ale PSD au distribuit pe Facebook o imagine in care apare Iohannis despre care se spune ca are 17 dosare penale, spre deosebire de Dancila care n-are niciunul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )