Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doua persoane au fost ranite dupa ce o soferita aflata la volanul unui autoturism de lux a incalcat regulile de circulatie

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au fost ranite dupa ce o soferita aflata la volanul unui autoturism de lux a incalcat regulile de circulatie

Nerespectarea indicatorului STOP a dus la producerea unui grav accident de circulatie petrecut la intersectia strazilor Garii cu strada Basarabiei. continuă pe Adevărul

UPDATE Doua ambarcatiuni s-au ciocnit sambata noapte pe Lacul Snagov: Cinci persoane au fost ranite, una a fost gasita de scafandri pe fundul lacului

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica, cinci persoane fiind ranite, iar cel de-al saselea pasager nefiind gasit, astfel ca este cautat in continuare de scafandri, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

UPDATE Accident pe Lacul Snagov. Doua ambarcatiuni s-au ciocnit: cinci persoane au fost ranite, iar una este disparuta

Doua ambarcatiuni s-au ciocnit in noaptea de sambata spre duminica pe Lacul Snagov, in urma accidentului fiind ranite cinci persoane, iar inca o persoana este data disparuta, fiind in continuare cautata in apele lacului. Cele cinci victime au varste cuprinse intre 28 si 37 de ani, iar persoana disparuta este un barbat de 60 de ani.

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu in Maramures. Doi copii au fost dusi la Bucuresti

Cinci persoane au suferit arsuri de gradele I si II in urma unui incendiu izbucnit la acoperisurile a doua case din localitatea Cavnic Maramures), intre acestea fiind doi copii, in varsta de unu, respectiv 3 ani, care au fost dusi cu o aeronava MAI la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Accident rutier in Buzau: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN 2, in zona localitatii Florica din judetul Buzau. Traficul se desfasoara cu dificultate, pe un singur fir, alternativ.

Accident feroviar la Oltenita. Doua persoane, in stare grava, dupa ce o masina a fost spulberata de tren

Tragedie la Oltenita. Doua persoane au ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de tren. Nenorocirea s-a petrecut sambata, in jurul orei 14.

Schimb de focuri la o baza militara americana. Cel putin doua persoane, ranite

Doua persoane au fost ranite, in urma unui schimb de focuri au avut loc, luni, la intrarea intr-o baza militara din statul american Arkansas.

Siria: 17 persoane au murit si 100 au fost ranite de obuze lansate de fortele rebele la Alep

Cel putin 17 persoane au murit si 100 au fost ranite de obuze lansate asupra unor cartiere guvernamentale din Alep, principalul oras din nordul Siriei, transmite AFP, citata de Agerpres. Jumatate dintre victime.

Doua persoane au fost retinute in urma perchezitiilor efectuate vineri la firme ce comercializau opere pe site-uri

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au ridicat vineri o suta de hard-disk-uri, un server si 70. 000 de euro, dupa cele zece perchezitii efectuate la persoane banuite de punere la.

Doua persoane retinute pentru spalare de bani, prin site-uri de tip torrent

Dupa zece perchezitii efectuate vineri la persoane banuite de spalare de bani proveniti din savarsirea de infractiuni de punere la dispozitia publicului de opere, fara acordul titularilor, prin intermediul unor site-uri de tip torrent, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice au ridicat o suta de hard-disk-uri, un server si 70. 000 de euro. Doua persoane au fost retinute.

Indonezia: Peste 10.000 de persoane au fost evacuate dupa eruptiile vulcanului Sinabung

Peste 10. 000 de persoane aflate in apropierea vulcanului Sinabung au fost evacuate la inceputul lunii iunie, dar cu precadere zilele acestea din cauza eruptiilor violente. Circa 7. 500 de persoane si-au parasit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )