Libnet.ro
UNICEF

12:31

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier. Traficul pe Soseaua de Centura este ingreunat

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier. Traficul pe Soseaua de Centura este ingreunat

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe Soseaua de Centura a Capitalei. La fata locului au intervenit echipaje SMURD cu echipamente de descarcerare, din cauza ca una dintre victime a ramas blocata in masina, arata News. ro. Traficul este ingreunat la intersectia cu Autostrada Soarelui. continuă pe Adevărul

UPDATE Trafic ingreunat pe DN1, din cauza unui accident de circulatie. Trei victime, dintre care una a decedat

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier pe DN1, in zona Ciolpani, pe sensul spre Ploiesti. Taficul rutier in zona se desfasoara cu dificultate, o banda de circulatie fiind blocata.

Un politist a murit in urma unui accident pe DN1

Accident pe DN 1 A, vineri noapte, dupa ceconducatorul unui autoturism a pierdut controlul directiei de mers in zona localitatii Teisani, a patruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un.

Accident grav in judetul Iasi, din cauza unui sofer beat. Un barbat a murit, alte doua persoane au fost ranite

Un barbat de 51 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, duminica dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Raducaneni, judetul Iasi. Anca.

Trafic ingreunat pe DN1, la Ciolpani, din cauza unui accident de circulatie. Doua persoane sunt ranite grav

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, sambata, pe drumul national 1, in apropiere de localitatea ilfoveana Ciolpani din cauza unui accident de circulatie, arata centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Accident grav pe DN1: O persoana a murit, iar alte doua persoane au fost ranite la iesirea din Ciolpani spre Ploiesti (VIDEO)

UPDATE: O persoana dintre cele ranite in accidentul de pe DN1 a decedat. Un accident rutier extrem de grav a avut loc pe DN1 la iesirea dinspre Ciolpanie spre Ploiesti. La fata locului se afla s-au.

Patru romani raniti in Bulgaria, intr-un accident rutier. Vor fi adusi in tara cu o ambulanta SMURD

Patru romani, cu varste intre 15 si 47 ani, au fost victimele unui accident rutier produs in Bulgaria, in dimineata de duminica, 28 august. O ambulanta SMURD a fost trimisa la Varna pentru a prelua ranitii si a-i aduce in tara.

Incendiu puternic la un imobil de 28 de etaje din Abu Dhabi. Cel putin 13 persoane au fost ranite (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dupa-amiaza, la un imobil de 28 de etaje aflat in constructie, in abu Dhabi. Cel putin 13 persoane au fost ranite in urma izbucnirii incendiului,.

Accident rutier in Arges: Un copil in varsta de 10 ani si doua femei, raniti

Trei persoane, printre care si un copil de 10 ani, au fost ranite si au ajuns la spital, sambata seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o alta masina al carei sofer n-a.

Cluj: Un turist a murit electrocutat, iar alte opt persoane au fost ranite in timp ce se plimbau cu hidrobicicleta pe lac. Ancheta deschisa pentru ucidere din culpa

UPDATE 11:00: Politistii din Cluj au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa si vatamare corproala din culpa dupa ce o persoana a murit electrocutata, iar alte patru au ajuns la spital, in urma unei.

Accident rutier grav pe DN 1

Un accident rutier grav, din care au rezultat doua victime, a avut loc sambata, pe DN 1, la iesirea din Ciolpani spre Ploiesti, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )