Libnet.ro
UNICEF

19:15

Doua persoane au murit in urma unui accident produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au murit in urma unui accident produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei, in apropierea localitatii Cernica. in incident au fost implicate un autoturism si un TIR, cele doua persoane decedate fiind din masina mica care a luat si foc. continuă pe Adevărul

VIDEO Patru persoane ranite in urma unui accident produs la iesirea din Buzau, spreSpataru

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care a avut loc, joi seara, laiesirea din Buzau, spre Spataru. Evenimentul rutier s-a produs din cauza soferului unuiautoturism Skoda inmatriculat in Buzau care a iesit dintr-o benzinarie, fara sa acordeprioritate unui microbuz de transport marfa, cu numar de Brasov.

Doua persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un autoturism a lovit un microbuz

Doua persoane au murit, iar una fost grav ranita, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 17, in comuna suceveana Paltinoasa, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz.

Cluj: O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit, in urma unui accident rutier (VIDEO)

O mireasa a fost grav ranita, iar nasa sa a murit in urma unui accident rutier petrecut, sambata noapte, in Cluj, relateaza Dejeanul. Masina in care se aflau mireasa si alte patru persoane a lovit in.

Doua persoane ranite intr-un accident frontal dintre un microbuz si un autoturism

Doua persoane au fost ranite sambata dupa-amiaza in urma unui accident rutier produs in localitatea mehedinteana Ilovat, intre un microbuz si un autoturism, victimele fiind in afara oricarui pericol.

Un miner a murit si alti sase au fost raniti, in urma unui accident la mina Rosiuta din Gorj

Un miner a murit si alti sase au fost raniti in mina Rosiuta din judetul Gorj, in urma unui accident de munca. Potrivit primelor informatii, unul dintre mineri ar fi incercat sa intoarca un utilaj, dar.

Doua persoane au murit si una a fost ranita dupa ce un autoturism a lovit un microbuz in Suceava

Doua persoane au murit, iar una fost grav ranita in urma unui accident produs pe DN 17, in comuna suceveana Paltinoasa, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz, conform MEDIAFAX. Potrivit.

Tragedie in Mexic. 14 oameni au murit in urma unui accident aviatic

Ramasitele unui aparat de zbor care a disparut luni in nord-vestul Mexicului au fost gasite, Toti cei 14 oameni aflati in avion au murit, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor si Comunicatiilor,.

Accident intre un autoturism si un microbuz in Suceava: Doua persoane au murit, iar una a fost grav ranita

Doua persoane au murit, iar una fost grav ranita, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 17, in comuna suceveana Paltinoasa, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz. Un barbat si o femeie,.

ACCIDENT GRAV pe Soseaua de Centura a Capitalei. Doua persoane au murit carbonizate.

Doua persoane dau murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un tir, pe Soseaua de Centura a Capitalei. Accidentul s-a produs pe raza localitatii Cernica, intre Glina si A1. Potrivit primelor cercetari, soferul masinii a adormit la volan, iar autoturismul a patruns pe contrasens, a intrat in coliziune cu tirul si a luat foc. Conducatorul auto si sotia sa au murit arsi de vii. Circulatia a fost deviata prin Bucuresti si pe o ruta locala.

O bomba a explodat in curtea unei moschei din Caucazul rusesc: Doua persoane au murit

Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce o bomba a explodat in curtea unei moschei din Kabardino-Balkaria, republica instabila din Caucazul rusesc,, potivit fortelor de ordine din zona, citate de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )