Libnet.ro
UNICEF

09:00

Doua plaje din Europa, in topul celor mai frumoase din intreaga lume

Playtech Playtech,
Doua plaje din Europa, in topul celor mai frumoase din intreaga lume

Un top al celor mai frumoase plaje din lume a adus in atentia tuturor iubitorilor de valuri doua plaje superbe aflate chiar in Europa. Despre ce locatii este vorba? Top cele mai frumoase plaje din lume Un top realizat recent a adus in atentia oamenilor de pe tot mapamondul cele mai frumoase plaje din intreaga . continuă pe Playtech

Topul celor mai cautate meserii in luna august

Un top al celor mai cautate meserii in luna august a fost publicat miercuri de una dintre cele mai importante platforme de cautare din tara noastra.

Topul celor mai bune rate de schimb valutar la bancile din Romania

Diferentele de curs valutar sunt importante daca vorbim despre influenta lor la plata creditelor. O rata de curs valutar poate mari sau micsora rata la un credit cu sume considerabile. Pentru a.

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

Franta devine a saptea tara din Europa in care vor fi predate cursuri de limba si cultura romaneasca

Franta devine, incepand din acest an, a saptea tara din Europa in care va fi predat cursul optional de Limba, cultura si civilizatie romaneasca, informeaza Ministerul Educatiei.

Alegeri locale 2020 |Doua comune din Botosani, nevoite sa isi majoreze numarul de consilieri dupa ce un val de ucraineni si moldoveni si-au declarat acolo domicilii fictive pentru a lua cetatenia romana

Situatie nemaintalnita in Romania! Doua comune din judetul Botosani sunt obligate sa isi majoreze numarul de consilieri locali la alegerile locale din 27 septembrie, pe motiv ca a crescut numarul.

De ce in Romania se fac mai putine teste COVID decat in multe tari din Europa? Marturie din cealalta linie intai: oamenii care prelucreaza testele pentru coronavirus

22 de tari europene fac mai multe teste COVID decat Romania, raportat la numarul de locuitori. in fata Romaniei in acest clasament se afla tari precum Germania, Marea Britanie, Franta, Italia sau Spania, dar si Lituania, Estonia, Letonia sau Cipru. De ce Romania se afla in jumatatea de jos a capacitatii de testare pentru COVID, pe continent? Chiar daca la inceput s-a vorbit insistent despre numarul insuficient de teste cumparate de autoritati, nu acesta este adevaratul motiv, spun oamenii din cealalta linie intai - specialistii din laboratoarele medicale care prelucreaza teste COVID. in schimb, in Romania nu sunt folositi toti specialistii care ar putea prelucra teste COVID din varii motive, iar un specialist de laborator - biolog, biochimist sau chimist - primeste doar jumatate din salariul colegului sau medic de laborator, care face aceeasi analiza pentru COVID-19.

Performanta socanta a soselelor din Romania: de ce sunt cele mai periculoase din Europa

De cateva ori pe an, un nou studiu confirma situatia dezastruoasa a soselelor din Romania in raport cu restul statelor din Uniunea Europeana. Aceasta este cea mai recenta astfel de.

Recolta slaba de rapita din Europa pune in pericol oferta mondiala

O noua recolta slaba de rapita in Europa pune sub presiune oferta mondiala, chiar daca in alte parti ale lumii recoltele sunt in crestere.

Finantari de 250.000-1 milion dolari pentru startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-uri din 10 tari central si est-europene, inclusiv Romania, pot obtine finantari de capital de risc de 250. 000-1 milion de dolari, dintr-un fond de investitii sustinut de Uniunea Europeana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )