Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doua proiecte ale lui Dan Barna, anchetate de Departamentul Anti-Frauda. Ce risca prezidentiabilul USR

Playtech Playtech,
Doua proiecte ale lui Dan Barna, anchetate de Departamentul Anti-Frauda. Ce risca prezidentiabilul USR

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza doua dintre proiectele lui Dan Barna. in aceste conditii, candidatul la alegerile prezidentiale din partea USR risca sa piarda increderea electoratului si sa se aleaga cu un dosar penal, in cazul in care vor fi constatate nereguli in desfasurarea activitatii. Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda ancheteaza proiectele lui . continuă pe Playtech

Rise Project: Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda verifica proiectele pe bani europeni ale firmei lui Dan Barna Replica prezidentiabilului: Orice verificare si re-verificare a activitatii mele este binevenita

UPDATE USR a anuntat, joi, dupa ce Rise Project a anuntat ca DLAF ancheteaza proiectele cu fonduri europene derulate de Dan Barna, ca organismele intermediare si de autoritatile de management au facut si el.

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Pozitia USR dupa ancheta pe numele lui Dan Barna privind afaceri suspecte. Nu e nimic de ascuns. Foarte bine ca se cerceteaza, nu e nicio problema

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au dezvaluit o i.

Ancheta care poate schimba soarta alegerilor! Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, anchetat pentru afaceri suspecte

Bomba in campanie electorala! Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda DLAF) a anuntat in urma cu putin timp ca Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este obiectul unei anchete, dupa ce jurnalistii de.

Asociatul lui Dan Barna iese la atac, dupa ancheta Rise Project: Ma simt ca intr-un banc prost

Asociatul lui Dan Barna in proiectele cu finantare europeana, Dragos Jaliu, a venit cu explicatii in urma investigatiei Rise Project, si reclama ca desi investigatia a durat doua luni, acesta a fost.

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

Sinteza zilei. Lovitura dura pentru Dan Barna

Un material realizat de Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste.

Dan Barna este un visator. Dar tara nu poate fi condusa cu vise

Frumoase ideile si visele lui Dan Barna. Din pacate nu pot fi puse in practica acum, si nu presedintele are parghiile necesare sa le puna in opera. Dan Barna a gresit adresa. Ma asteptam de la un candidat la presedintie, posibil viitor presedinte, la mai mult discernamant si intelegere a ce se poate si ce nu se poate face in momentul de fata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )