Libnet.ro
UNICEF

05:45

Doua regiuni din Romania au printre cei mai multi someri pe termen lung din UE

Adevărul Adevărul,
Doua regiuni din Romania au printre cei mai multi someri pe termen lung din UE

Doua regiuni din Romania, respectiv Sud-Muntenia si Vest, au inregistrat anul trecut o rata regionala a somajului pe termen lung de peste 60%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

HARTA INTERACTIVA Topul judetelor cu cei mai multi beneficiari ai venitului minim garantat. Teleorman, Buzau si Mehedinti sunt fruntase, Bucuresti si Timis au cele mai mici ponderi

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a propus joi eliminarea venitului minim garantat. Blamat de multi angajatori pe motiv ca incurajeaza nemunca, venitul minim garantat e un ajutor social platit de stat celor mai saraci romani. Dar unde sunt cei mai multi beneficiari? Teleorman, Buzau, Mehedinti, Vaslui si Dolj sunt judetele cu cea mai mare pondere a beneficiarilor de VMG, potrivit Ministerului Muncii. In termeni absoluti, cei mai multi beneficiari platiti sunt din Dolj peste 15. 500 de beneficiari). La polul opus - Bucurestiul, cu doar 280. O harta interactiva arata ca judetele cu cei mai multi beneficiari sunt masate in sud si est, adica exact bazinul electoral al PSD.

Orasele si cartierele din Romania cu cea mai proasta calitate a aerului

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele din Romania in care calitatea aerului este cea mai scazuta. La polul opus se afla orase precum Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe,.

Satul din Romania cu cel mai scump pamant. Care sunt motivele

In localitatea Matca din judetul Galati, hectarul de teren agricol a ajuns sa coste si peste 30. 000 de euro, potrivit adevarul. ro. Aproximativ 3. 000 dintre cele 8. 000 de hectare ale localitatii sunt.

Topul companiilor din Romania cu cele mai mari salarii. Cine sunt angajatii care castiga 17.600 de lei lunar

Angajatii Romatsa, regia autonoma de stat care controleaza si dirijeaza traficul aerian, au cele mai mari salarii medii din economie: 17. 600 de lei net pe luna, informeaza Zf. ro. Romatsa controlul si.

Premiul pentru cel mai grijuliu posesor de automobil din Romania i se acorda lui... - FOTO

Cei mai multi soferi tin la masinile lor personale si incearca sa le pastreze in cea mai buna stare pentru cat mai mult timp. Pe langa reviziile periodice, multi posesori de automobile.

Cei mai activi vulcani din lume care pot erupe oricand. Locurile in care lava fierbinte ar putea curma milioane de vieti

Desi sunt forme de relief fascinante, vulcanii pot fi extrem de periculosi. Chiar daca cei mai multi dintre muntii care arunca lava n-au activitate, unii sunt inca in viata si pot oricand sa erupa.

Business report: Numarul societatilor importante se micsoreaza de la an la an. 3% din companii sustin doua treimi din economie;Casa, (tot mai) scumpa casa: cat de mare este riscul unei noi bule imobiliare; O (noua) revolutie fiscala? In ce scop?

CFR Calatori suplimenteaza trenurile pentru 1 mai. CFR Calatori pune in circulatie trenuri suplimentare in perioada 28 aprilie - 1 mai, mai. BMW M550d xDrive - detalii oficiale cu germanul cu patru turbine si 400 CP. Desi multi constructori se indoiesc de succesul.

Studiu: Romania are cei mai putini tineri cu studii superioare absolvite. Specialistii spun ca nu ne mai permitem luxul de a invata

Doar 25,6% din romanii cu varsta cuprinsa intre 30 si 34 de ani au studii superioare, situand astfel Romania pe ultimul loc din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu Eurostat. Specialistii spun ca tinerii nu-si mai permit o educatie si decid sa paraseasca sistemul de invatamant mult mai devreme.

Samsung Galaxy S8 si S8+, disponibile oficial in magazinele din Romania

Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt cele mai bune smartphone-uri lansate anul acesta, iar ele au ajuns, intr-un final, si in magazinele din Romania. Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ au demonstat ca Samsung se poate recupera dupa un scandal de proportii ne referim aici la Samsung Galaxy Note 7) si ca poate nu doar [].

Unul dintre cei mai titrati actori de la Bollywood si politician indian a murit. Vinod Khanna avea 70 de ani

Vinod Khanna, unul dintre cei mai titrati actori de la Bollywood si politician indian, a murit joi, la varsta de 70 de ani, informeaza BBC. Khanna suferea de mai multi de cancer la vezica. Luna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )