Libnet.ro
UNICEF

00:07

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

B1 B1,
A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

UPDATE: Numarul protestarilor din Piata Victoriei a ajuns la 5000. Pana la ora 20. 00, manifestatia a fost una pasnica. UPDATE:in Piata Victoriei se afla aproximativ 3000 de. continuă pe B1

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(FOTO, VIDEO)

000 de oameni protesteaza sambata seara in Piata Victoriei. Manifestantii scandeaza mesaje caNu va fie frica, romanii se ridica! sau Demisia. Potrivit unor surse, citate de.

A doua seara de proteste in fata Prefecturii: Constanta sprijina diaspora

Pe retelele sociale, constantenii isi dau intalnire sambata, 11 august, de la ora 19. 00, pe platoul din fata Prefecturii pentru a fi alaturi de romanii din diaspora care vor protesta in Piata Victoriei.

UPDATE A doua seara de proteste in fata Prefecturii: Constanta sprijina diaspora

Pe retelele sociale, constantenii isi dau intalnire sambata, 11 august, de la ora 19. 00, pe platoul din fata Prefecturii pentru a fi alaturi de romanii din diaspora care vor protesta in Piata Victoriei.

A doua seara de proteste: Zeci de mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei. Noi incidente intre protestatari si jandarmi(FOTO, VIDEO)

UPDATE: Pe cladirile din Piata Victoriei au fost proiectate mesaje antiguvernamentale. Noi imbranceli au avut loc intre protestatari si jandarmi. Adunity_80372 UPDATE:La ora 21.

PROTESTE. Mii de oameni in strada si in restul tarii

Mii de persoane participa la protestele antiguvernamentale aflate in desfasurare sambata seara in marile orase din tara, fiind circa 4. 000 de oameni in strada in jurul orei 20,30 la Sibiu si cate circa 3.

A doua seara de proteste: Manifestantii se aduna din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

O noua zi de proteste in Piata Victoriei. Asa cum au promis, manifestantii se aduna din nou in fata Guvernului. Printre ei sunt si ranitii in urma interventiei brutale a jandarmeriei. in jurul orei.

Catalin Tolontan: Gazele jandarmilor vor aduce maine de doua ori mai multi oameni in strada! Dragnea si guvernul Dancila tocmai si-au facut rost de o tara impotriva

Jurnalistul Catalin Tolontan critica, intr-un editorial aparut pe site-ul Libertatea, interventia in forta a Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei. Jandarmii au facut vineri seara.

Substante CANCERIGENE, din nou pe piata! S-A APROBAT folosirea AZBESTULUI in produse, desi MII de oameni MOR anul din cauza acestuia

Administratia Trump a luat o decizie controversata! Se va permite, din nou, folosirea azbestului in productie. Azbestul provoaca boli incurabile, fiind vinovat pentru moartea a 40. 000 de morti anual, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )