Libnet.ro
UNICEF

07:30

A doua sesiune a BAC-ului: Luni a avut loc proba orala la limba romana

B1 B1,
A doua sesiune a BAC-ului: Luni a avut loc proba orala la limba romana

Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat a inceput, iar 55. 000 de candidati din toata tara s-au inscris pentru a sustine probele. Luni a avut loc proba de competente orale la Limba romana, iar cei mai. continuă pe B1

Bacalaureatul picatilor. incepe cea de-a doua sesiune a examenului maturitatii

A doua sesiune a bacalaureatului 2015 incepe luni, 17 august, la examen fiind asteptati aproximativ 600 de absolventi din judetul Calarasi. Anul trecut 817 tineri au trecut prin probele examenului de maturitate.

Prezenta scazuta in prima zi a BAC-ului de toamna la Olt. Sute de candidati au lipsit laoralul de la Romana

Debutul sesiunii de toamna a bacalaureatului a adus cu sine, luni 17 august, o prezenta extrem de redusa la primele probe ale examenului, respectiv proba orala de competente de comunicare in limba romana. Marti este ultima zi in care cei ce au absentat luni vor mai putea sustine aceasta proba.

BACALAUREAT 2015. Peste 1800 de absolventi, inscrisi la a doua sesiune a examenului de bacalaureat

Peste 1800 de elevi din judetul Dolj s-au inscris la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat, care incepe pe data de 17 august, cu prima proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )