Libnet.ro
UNICEF

20:45

Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate in centrul Bucurestiului. Politia face cercetari. Ce spun reprezentantii Centrului Islamic din Romania

Adevărul Adevărul,
Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate in centrul Bucurestiului. Politia face cercetari. Ce spun reprezentantii Centrului Islamic din Romania

Doua tinere musulmane acuza ca au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitala, anunta Asociatia Surori Musulmane, cazul fiind cercetat si de Politia Capitalei. Agresorii ar fi folosit si cutite. Potrivit Asociatiei un grup format din trei baieti si doua fete, le-ar fi smuls victimelor, in varsta de 18 ani, valul si le-ar fi batut. continuă pe Adevărul

Doua tinere musulmane au fost agresate pe strada in Bucuresti

Doua tinere de religie musulmana au fost agresate pe strada in Bucuresti.

Doua tinere musulmane au fost agresate pe o strada din Bucuresti. Autoritatile au demarat o ancheta

Procuroriii de la Parchetul Sectorului 2 au inceput cercetarile impotriva a cinci persoane care le-au agresat pe cele doua fete de religie musulmana. Pana in acest moment persoanele vatamate nu au formulat plangere prealabila in cauza.

Doua tinere musulmane au fost agresate in centrul Bucurestiului

Doua tinere de 18 ani, ce purtau val islamic, au fost agresate de un grup de tineri in Capitala, pe Calea Mosilor, transmite Mediafax. Doua femei musulmane au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri,.

Doua tinere musulmane, atacate in Bucuresti: Le-au smuls valul islamic si le-au batut, ranindu-le la cap si la maini

Politia Capitalei s-a autosesizat si face verificari dupa ce doua tinere musulmane in varsta de 18 ani ar fi fost atacate pe strada, in zona Mosilor din Capitala, unde mai multi tineri le-ar fi smuls valul islamic si le-ar fi batut, scrie News. ro .

Secretul succesului. Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului

Alina si Diana sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania in materie de fashion. Faptul ca le place sa fie mereu la moda le-a schimbat viata. Aflati mai multe detalii urmarind.

FOTO A fost inaugurat Centrul Comunitar din comuna Stanisesti, realizat de FSC, cu fonduri elvetiene

Joi, 31 martie, in comuna bacauana Stanisesti, Fundatia de Sprijin Comunitar a deschis noul Centru Comunitar situat in centrul comunei, la etajul Caminului Cultural. La eveniment au participat primarul Bogdan Popa, Gabriela Achihai, presedintele FSC, fostul prefect Dorian Pocovnicu dar si alti edili din comunele apropiate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )