Libnet.ro
UNICEF

07:00

A doua transa de vaccin Moderna soseste sambata in Romania

Adevărul Adevărul,
A doua transa de vaccin Moderna soseste sambata in Romania

A doua transa de vaccin Moderna, de 21. 600 doze, soseste sambata in tara, anunta Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19. continuă pe Adevărul

A doua transa de vaccin Moderna ajunge sambata in Romania

A doua transa, de 21. 600 doze de vaccin Moderna, va ajungesambata in Romania, la Institutul Cantacuzino, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva.

A doua transa de vaccin Moderna soseste maine in Romania!

Cele 21. 600 doze de vaccin Moderna vor ajunge maine la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare M.

Transa a doua de vaccinuri Moderna ajunge sambata la Institutul Cantacuzino

Cea de-a doua transa, de 21. 600 doze de vaccin Moderna, va ajunge sambata la Institutul National de CercetareDezvoltare MedicoMilitara Cantacuzino. incepand cu data de 1 februarie, va incepe administrarea acestuia in Romania. Pentru acest ser rapelul se realizeaza la 28 de zile.

Alocatiile majorate cu 20% vor intra de la data de 1 februarie. Raluca Turcan: Vom vedea in Parlament daca se mentine si a doua transa de crestere

Alocatiile majorate cu 20% urmeza sa intre de la data de 1 februarie, dupa cum a anuntat Raluca Turcan, ministrul Muncii. Mai mult decat atat, in privinta celei de-a doua majorari, tot cu 20 de procente, ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )