Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doua treimi dintre expertii digitali din Romania ar vrea sa munceasca in strainatate. Ce tari ar alege

Hotnews Hotnews,
 Doua treimi dintre expertii digitali din Romania ar vrea sa munceasca in strainatate. Ce tari ar alege

Expertii digitali nu sunt doar printre cele mai cautate talente din lume, dar sunt si printre cei mai mari doritori de a se reloca. in medie, 67% dintre ei ar lucra intr-o alta tara pentru a avansa profesional, fata de 55% dintre cei fara competente in acest domeniu, arata un studiu BestJobs. continuă pe Hotnews

Doua treimi dintre expertii digitali ar munci peste granite

Expertii digitali nu sunt doar printre cele mai cautate talente din lume, dar sunt si printre cei mai mari doritori de a se reloca. in medie, 67% dintre ei ar lucra intr-o alta tara pentru a avansa profesional, fata de 55% dintre cei fara competente in acest domeniu.

Barometrul Academiei Romane. Doua treimi dintre romani considera ca venirea Papei Francisc e importanta pentru Romania

61% dintre persoanele care au raspuns la o cercetare realizata de INSCOP pentru un institut al Academiei Romane sustin ca vizita Papei Francisc e importanta pentru Romania.

Secretarul american al Energiei, ingrijorat de faptul ca Romania vrea sa construiasca doua noi reactoare la Cernavoda cu o companie chineza de stat

Secretarul american al Energiei, Rick Perry, s-a declarat ingrijorat de faptul ca Romania vrea sa construiasca doua noi reactoare la Centrala nucleara de la Cernavoda cu o companie chineza de stat.

Cei mai buni specialisti Microsoft Office din Romania: 3 elevi de liceu participa in SUA la Campionatul Mondial

Trei elevi de liceu vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist Microsoft Office World Championship - MOSWC), care va avea loc in perioada la New York, in perioada 28-31 iulie. Unul dintre elevi, de la Colegiul National Gh. Murgoci, Braila s-a calificat pentru a doua oara in finala mondiala din America.

Liviu Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania

Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca vrea limitarea accesului strainilor la a cumpara pamant din Romania. in acest sens, presedintele PSD a mentionat ca legea vanzarii terenurilor este in dezbaterea.

VIDEO REPORTAJ Povestea Antibiotice Iasi, una dintre putinele industrii din perioada comunista care a scapat de privatizare si a reusit sa aduca Romania pe locul I in lume (I)

Infiintata in 1955, Antibiotice Iasi este una dintre putinele industrii din perioada comunista care a supravietuit dupa 1989. Fabrica a scapat ca prin minune de o privatizare dezastruoasa, s-a reorganizat si a reusit sa aduca Romania pe locul 1 in lume la productia de nistatina, o substanta activa folosita de marile companii farmaceutice in industria cosmetica si farmaceutica. Compania detine nu mai putin de 60% din aceasta piata de nisa. in 2018, Antibiotice Iasi a avut circa 1400 de angajati si un profit net de 34 de milioane lei. Performanta este cu atat mai mare cu cat este practic o companie de stat, 53% din actiunile Antibiotice fiind detinute de Ministerul Sanatatii.

SONDAJ Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?

Vodafone a devenit, miercuri, prima companie care isi lanseaza reteaua 5G in Romania. Pentru aceasta, asemenea altor operatori, vodafone foloseste statii si terminale Huawei, companie chineza acuzata de spionaj in SUA. Recent, Bruxelles-ul a propus masuri pentru securitatea retelelor 5G in UE, pe fondul temerilor privind riscurile de securitate ale tehnologiilor Huawei si ZTE. Sondaj HotNews. ro: Prima retea 5G din Romania foloseste tehnologie Huawei. E ok?.

Tinerii din Romania militeaza pentru pace. Acestia au semnat propria declaratie

Tinerii din Romania militeaza pentru pace si le cer guvernantilor sa faca acelasi lucru. Elevii si studentiidin Romania au sarbatorit cel de-al saselea an de lupta pentru pacea mondiala, initiat?.

Ela Craciun lanseaza 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania

Ela Craciun lanseaza cartea 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta vedetei TV de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania recomanda Da la referendum si sustine lista PNL

Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDGR) recomanda membrilor si simpatizantilor sa raspunda Da la intrebarile referendumului din 26 mai si sa voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )