Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua vinuri romanesti, in topul celor mai bune 200 de bauturi din lume

Adevărul Adevărul,
Doua vinuri romanesti, in topul celor mai bune 200 de bauturi din lume

Intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri publicat de cotidianul britanic Daily Mail se regasesc doua vinuri romanesti. Topul a fost realizat de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti critici de vinuri din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

SLIDE Topul celor mai bine platiti fotbalisti de la Cupa Mondiala

Va prezentam in acest material tip slide topul 10 al celor mai bine platiti jucatori prezenti la Cupa Mondiala din Brazilia. Un top dominat de jucatori europeni si sud-americani care au acelasi numitor comun: Premier League.

Topul celor mai ieftine si celor mai scumpe orase din lume pentru city-break

TripAdvisor, cel mai important site de turism din lume, a facut publice rezultatele studiului TripIndex Cities, pe baza carora au fost desemnate cele mai mai scumpe, dar si cele mai ieftine destinatii pentru vacante de tip city-break, in 2014.

Topul celor mai tari reclame de la Cupa Mondiala Brazilia 2014

In afara celor 32 de echipe care vor incinge spiritele in lupta pentru castigarea titlului mondial in fotbal, o serie de reclame realizate special pentru acest moment vor condimenta si mai mult atmosfera din jurul Cupei Mondiale care are loc zilele.

FOTO Topul celor mai neinspirate rochii de mireasa purtate de celebritati

Alegerea rochiei de mireasa nu este lucru usor, iar lipsa de inspiratie le poate lovi chiar si pe vedete. Actrita Emma Thompson si cantareata Celine Dion sunt doar cateva dintre celebritatile care au facut alegereri nepotrivite pentru ziua nuntii.

Simona Halep, locul 4 intr-un top al celor mai mari sportivi romani din istorie

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul patru intr-un top al celor mai mari sportivi romani din toate timpurile.

Business Report:Scaderea CAS: Unde sta Romania in Europa la povara fiscala pe munca - TOP; Violentele din Irak imping pretul petrolului la cel mai ridicat nivel din ultimele 9 luni. Riscuri mari pentru redresarea economica globala; Topul celor mai bune f

Fondul Proprietatea aduce actionarilor, inclusiv straini, o jumatate de miliard de lei din dividendele companiilor la care detine participatii - perlele economiei. Fondul Proprietatea FP) a incheiat primele cinci luni. Paradoxul de la pompa continua. Un roman, un german si un polonez ajung la benzinarie. Cate plinuri de benzina mai pot face. Scumpirile la carburanti din ultimele doua luni au propulsat Romania noua pozitii in clasamentul european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )