Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOVADA. O noua DEZINFORMARE marca SRS: Seful ANI este incompatibil.

România Liberă România Liberă,
DOVADA. O noua DEZINFORMARE marca SRS: Seful ANI este incompatibil.

Senatorul Sorin Rosca Stanescu lanseaza o noua campanie de discreditare, de aceasta data, la adresa directorului Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Sorin Rosca Stanescu, dar si senatorul Valer Marian, cer demisia lui Horia Georgescu pe motiv ca acesta ar fi fost administrator la o firma pe care nu a mentionat-o in declaratiile de interese. Din datele de la Registrul Comertului, reiese insa ca firma la care Georgescu a fost administrator a fost dizolvata inca din 2005. Chiar . continuă pe România Liberă

O noua DEZINFORMARE marca SRS: Seful ANI este incompatibil.

Senatorul Sorin Rosca Stanescu lanseaza o noua campanie de discreditare, de aceasta data, la adresa directorului Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Sorin Rosca Stanescu, dar si senatorul Valer Marian, cer demisia lui Horia Georgescu pe motiv ca acesta ar fi fost administrator la o firma pe care nu a mentionat-o in declaratiile de interese. Din datele de la Registrul Comertului, reiese insa ca firma la care Georgescu a fost administrator a fost dizolvata inca din 2005. Chiar .

Seful ANI, acuzat de incompatibilitate de doi senatori. Horia Georgescu: Firma e dizolvata din 2005

Update 17. 55 - in replica, seful Agentiei Nationale de Intergritate ANI), Horia Georgescu, a declarat miercuri, la Antena 3, ca firma la care fac referire cei doi deputati este dizolvata inca din anul.

Seful ANI : Parlamentarii isi construiesc super-imunitate.

Horia georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate considera ca prin dezincriminarea conflictului de interese parlamentarii isi construiesc o super-imunitate Conflictul de interese pentru membrii parlamentului urmeaza sa fie dezincriminat prin amendamente la Codul Penal aflate pe ordinea de zi a sedintei de plen. Senatorii si deputatii nu vor mai fi subiecti ai infractiunii respective si nici nu vor mai putea fi verificati din aceasta perspectiva de ANI sau alte unitati de parchet.

Seful ANI : Parlamentarii isi construiesc super-imunitate. ...

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, considera ca prin dezincriminarea conflictului de interese parlamentarii isi construiesc o super-imunitate Conflictul de interese pentru membrii parlamentului urmeaza sa fie dezincriminat prin amendamente la Codul Penal aflate pe ordinea de zi a sedintei de plen. Senatorii si deputatii nu vor mai fi subiecti ai infractiunii respective si nici nu vor mai putea fi verificati din aceasta perspectiva de ANI sau alte unitati de parchet.

Seful ANI, acuzat de incompatibilitate si fals in declaratii

Senatorii Valer Marian PSD) si Sorin Rosca Stanescu independent, fost membru PNL) cer demiterea lui Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), motivand ca acesta s-ar face vinovat de incompatibilitate si fals in declaratii, se arata intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Seful ANI: S-a dat liber la conflict de interese.

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate, a explicat, la Digi24 ca, prin modificarile aduse astazi de Camera Deputatilor la Codul Penal, s-a dat liber la conflict de interese. Din punct de vedere a ceea ce inseamna inseamna conflictul de interese in materie penala, pentru care ANI a facut foarte multe sesizari, putem vorbi de o dezincriminare de facto, nu numai pentru membrii Parlamentului. La o analiza mai atenta a textului, modificarile se refera si la alesi locali, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2086 seconds )