Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dovezile inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere, prelungite din oficiu de procurori

B1 B1,
Dovezile inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere, prelungite din oficiu de procurori

Ministerul Public anunta ca procurorii vor prelungi din oficiu dovezile inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere, fara a mai fi nevoie de cereri de prelungire. La nivelul. continuă pe B1

Prelungirea dovezilor inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere se va face din oficiu

Prelungirea dovezilor inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere se va face din oficiu in perioada starii de urgenta, a anuntat IPJ Calarasi.

Ce se intampla cu dovezile inlocuitoare ale permiselor de conducere in perioada starii de urgenta. Decizia autoritatilor

Procurorii vor emite ordonante de prelungire a dovezilor inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere, fara sa mai fie necesar ca persoanelor interesate sa depuna cereri in acest sens.

Procurorii prelungesc valabilitatea dovezilor ce inlocuiesc permisele de conducere

Procurorii vor emite ordonante de prelungire a acelor dovezi inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere pentru care, anterior, a fost dispusa o ordonanta, se arata intr-un comunicat publicat, astazi, pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

Veste buna pentru soferi! Anuntul facut cu putin timp in urma de Ministerul Public

Veste buna pentru multi soferi! Ministerul Public a transmis astazi prin intermediul unui comunicat de presa ca dovezile inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere vor fi prelungite de procurori, din oficiu, fara a mai fi nevoie ca persoanele carora le expira sau urmeaza sa le expire actele, sa depuna cereri de prelungire.

Coronavirus. in ce conditii soferilor cu permisul suspendat li se prelungeste valabilitatea dovezii

Inspectoratul de Politie Judetean a venit cu precizari in ceea ce priveste prelungirea dovezilor inlocuitoare cu drept de circulatie ale permisului de conducere.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )