Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dragnea afirma ca este un dosar la DIICOT legat de tentativa sa de asasinare

Hotnews Hotnews,
 Dragnea afirma ca este un dosar la DIICOT legat de tentativa sa de asasinare

Liviu Dragnea a afirmat ca la DIICOT exista un dosar care nu este facut pe numele lui, insa in care apare numele sau, bazat pe declaratia mai multor persoane care au vorbit despre cine finanteaza miscarile de strada, cat si despre tentativa sa de asasinare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dragnea afirma ca este un dosar la DIICOT legat de tentativa de a-l asasina

Liviu Dragnea a afirmat ca la DIICOT exista un dosar care nu este facut pe numele lui, insa in care apare numele sau, bazat pe declaratia mai multor persoane care au vorbit despre cine finanteaza miscarile de strada, cat si despre tentativa sa de asasinare, relateaza Mediafax.

Dragnea: E un dosar la DIICOT, generat de o declaratie, despre cum functioneaza miscarile de strada, cine le finanteaza

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, in contextul informatilor referitoare la otravirea cu mercur a fostului ministru Doina Pana si la afimatiile Gabrielei Firea conform carora i s-a gasit o sarma in colon, ca exista un dosar la DIICOT, generat de o declaratie, care vorbeste despre cum functioneaza miscarile de strada, cine le finanteaza si cum ajung milioane de euro in Romania pentru aceste proteste.

VIDEO Victor Ponta: 2009 Basescu = 2019 Dragnea. Guta este cel mai destept - le ia banii hotilor de politicieni si le face cantece identice

Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, a scris duminica seara pe Facebook ca Nicolae Guta ia banii hotilor de politicieni si le face cantece identice, schimband doar numele si culorile partidului, referindu-se la piesa Victorie PSD, lansata de artist acum pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, si la Basescu Presedinte, melodie lansata in 2009. De asemenea, Ponta spune ca Dragnea este doar o copie a originalului, respectiv a lui Basescu, doar ca liderul PSD este este mai ticalos, mai mincinos decat cel de-al doilea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )