Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea a ajuns la Curtea Suprema, unde a cerut rejudecarea dosarului sau (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea a ajuns la Curtea Suprema, unde a cerut rejudecarea dosarului sau (VIDEO)

Liviu Dragnea, inchis la Penitenciarul Rahova, a fost adus marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde se judeca o cale extraordinara de atac prin care fostul lider PSD incearca sa obtina. continuă pe B1

VIDEO Liviu Dragnea, adus din nou astazi la instanta suprema, unde a cerut rejudecarea dosarului sau: Stau de 8 luni nevinovat in penitenciar Decizia instantei, in 21 ianuarie UPDATE

Liviu Dragnea - incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova - a fost adus marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, care judeca o cale extraordinara de atac prin care fostul lider al PSD incearca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat in penitenciar, le-a spus Dragnea magistratilor.

Liviu Dragnea a ajuns la iCCJ. Fostul lider al PSD incearca sa obtina rejudecarea dosarului

Liviu Dragnea a fost dus marti dimineata de la Penitenciarul Rahova la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se va judeca o cale extraordinara de atac introdusa de fostul lider al PSD, prin care acesta incearca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: Stau de 8 luni nevinovat in puscarie! UPDATE: Curtea Suprema amana pentru 21 ianuarie decizia in cazul fostului sef PSD (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Curtea Suprema a amanat pentru 21 ianuarie luarea unei decizii in acest caz. Liviu Dragnea a apelat larecursul in casatie, in incercarea de a obtineanularea condamnarii la inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )