Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea anunta noi DEMITERI: Maine propun premierului Ponta cele trei nume. Surse: Prefectul de Constanta, pe lista

Antena3 Antena3,
Dragnea anunta noi DEMITERI: Maine propun premierului Ponta cele trei nume. Surse: Prefectul de Constanta, pe lista

Update 23. 13 - Premierul Victor Ponta il va schimba maine pe prefectul de Constanta, potrivit unor surse citate de Antena 3. Anuntul a fost facut de Mihai Gadea, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la. continuă pe Antena3

Dragnea anunta noi DEMITERI: Maine ii propun premierului Ponta trei nume. Surse: Prefectul de Constanta, pe lista

Update 23. 13 - Premierul Victor Ponta il va schimba maine pe prefectul de Constanta, potrivit unor surse citate de Antena 3. Anuntul a fost facut de Mihai Gadea, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la.

Liviu Dragnea: Luni ii propun premierului sa decreteze stare de alerta pentru Buzau, Braila si Vrancea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la comandamentul de iarna de la Guvern, ca luni dimineata ii va propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol.

Dragnea: Luni ii propun premierului sa decreteze stare de alerta pentru Buzau, Braila si ...

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca luni dimineata ii va propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol, conform Mediafax. Starea de alerta ne va crea posibilitatea si cadrul legal pentru a dispune masurile necesare pentru a elimina efectele acestui dezastru, efectele acestei stari de forta majora, a declarat Dragnea la comandamentul de iarna de la Guvern de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )