Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dragnea, aproape de libertate? Ce se intampla acum cu fostul sef PSD

Playtech Playtech,
Dragnea, aproape de libertate? Ce se intampla acum cu fostul sef PSD

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Liviu Dragnea este tot mai aproape de libertate. Avocatii fostului sef PSD au gasit o eroare judiciara care ar putea anula condamnarea sa. Dragnea este aproape de libertate? Codrin Stefanescu confirma intr-un mesaj postat azi noapte, fostul secretar general al . continuă pe Playtech

Caracatita lui Dragnea se intinde in continuare. Ce se intampla acum cu Tel Drum

Statul de drept ar trebui sa aiba parghiile necesare pentru a putea lupta, concret, impotriva oricarei metode de inselaciune, coruptie si delapidare, iar organele abilitate sa faca acest lucru sa-si poata exercita atributiile cat mai coerent posibil. Caracatita lui Dragnea se intinde in continuare Desi in continuare in spatele gratiilor, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, .

Locul unde au fost executati sotii Ceausescu. Ce se intampla acum

Retailerul electro-IT Altex, care este controlat de omul de afaceri Dan Ostahie si unul dintre cei mai mari jucatori de profil, se extinde si astfel intra in complexul comercial Dambovita Mall din Targoviste, construit chiar in locul unitatii militare unde a fost executat cuplul Ceausescu, Elena si Nicolae. Ce se intampla in locul unde au .

Se intampla acum in Marea Neagra. Gigantii europeni au luat o decizie majora

Carantina, izolarea si prabusirea economiei, rezultate ale pandemiei de COVID-19, au dus la prabusirea cererii de hidrocarburi, motiv pentru care gigantii petrolieri globali admit un adevar incomod rezerve de 125 de miliarde de barili vor ramane definitiv ingropate in Marea Neagra. Ce se intampla acum in Marea Neagra Gigantii petrolieri globali au pus stop .

Ce se intampla acum cu Lia Bugnar, cea mai controversata concurenta de la Asia Express

Lia Bugnar, actrita si regizoare, are o relatie de cativa ani cu Anghel Damian, actor si scenarist al serialului Vlad de la PRO TV. Desi ii despart 23 de ani, experiente si etape, cei doi par sa fie facuti unul pentru celalalt. Chiar daca isasi actrita se mira de faptul ca este contemporana cu partenerul .

Clanul Duduianu este in mare pericol. Ce se intampla acum cu doi interlopi

Asasinarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, le-a adus Duduienilor, pe langa multa tristete, si probleme cu legea. Doi dintre cei mai temuti interlopi ai clanului au fost dati in urmarire nationala dupa ce ar fi santajat manelisti de renume si i-ar fi pagubit de sute de mii de euro, potrivit politistilor. Mai mult, acestia .

Liviu Dragnea afla maine daca iese din penitenciar. Sunt sanse mari ca fostul lider PSD sa mearga acasa!

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din inchisoare. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, afla joi, 20 august 2020, decizia definitiva din partea judecatorilor. Ar putea scapa din inchisoare chiar maine!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )