Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea arunca bomba in scandalul cu Casa Regala

Antena3 Antena3,
Dragnea arunca bomba in scandalul cu Casa Regala

Liviu Dragnea arunca bomba in scandalul legat de Casa Regala. Va fi decizia Guvernului daca membrii Casi Regale trebuie sa paraseasca palatul Elisabeta, a afirmat Dragnea, in urma cu putin timp,. continuă pe Antena3

Premierul Tudose: Guvernul va da aviz negativ pe proiectul de lege al lui Dragnea si Tariceanu pentru Casa Regala. Romania, din cate stiu eu, e republica, nu monarhie

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca Guvernul va da aviz negativ preoiectului de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin PopescuTariceanu prin care Casa Regala ar urma sa primeasca o serie de facilitati si avantaje materiale. Romania, din cate stiu eu, e republica, nu monarhie. Casa Regala are suficiente proprietati - Savarsin, Peles - unde isi poate stabili resedinta, a declarat Tudose la o intalnire cu ziaristi.

A fost si pace in Casa Regala a Romaniei: Imagini de colectie de pe vremea cand Margareta si Nicolae faceau Craciunul impreuna (FOTO)

Familia Regala a anuntat miercuri ca va petrece, ca in fiecare an, Craciun pe domeniul regal de la Savarsin, dar in acest an nu vor fi primiti colindatori, Casa Regala fiind inca.

Mihai Tudose revine cu explicatii legate de Casa Regala: Utilitate publica, ca si fundatie, da / Fara drepturi financiare pentru urmasi

Premierul Mihai Tudose a revenit joi asupra afirmatiilor legate de Casa Regala, declarandu-se de acord cu statutul de utilitate publica ca si fundatie, dar nu si cu acordarea de drepturi financiare pentru urmasii Regelui Mihai I.

Tudose nu vrea niciun beneficiu pentru Casa Regala: Guvernul a dat aviz negativ pe proiectul lui Dragnea-Tariceanu

Guvernul a dat aviz negativ pe proiectul de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale, proiect initiat de liderii PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Avizul executivului este unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )