Libnet.ro
UNICEF

14:00

DRAGNEA CATRE ZAEV: Tara noastra sprijina aderarea Macedoniei de Nord la UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA CATRE ZAEV: Tara noastra sprijina aderarea Macedoniei de Nord la UE

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit astazi cu Zoran Zaev, presedintele Guvernului Republicii Macedonia de Nord, prilej cu care l-a asigurat pe acesta de sprijinul Romaniei privind parcursul european al Macedoniei de Nord, accentuand importanta pe care tara noastra o acorda dosarului de extindere a UE in Balcanii de Vest. continuă pe Ziarul Bursa

DRAGNEA CATRE ZAEV: Tara noastra sprijina aderarea Macedoniei de Nord la UE

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a intalnit astazi cu Zoran Zaev, presedintele Guvernului Republicii Macedonia de Nord, prilej cu care l-a asigurat pe acesta de sprijinul Romaniei privind parcursul european al Macedoniei de Nord, accentuand importanta pe care tara noastra o acorda dosarului de extindere a UE in Balcanii de Vest.

IN TARA NOASTRA, IN 2018 BEI a acordat 1,3 miliarde de euro pentru proiecte de investitii

Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat tarii noastre finantari in valoare totala de 1,311 miliarde de euro, in 2018, sub forma de imprumuturi, garantii, capitaluri proprii si operatiuni de micro-finantare, potrivit vice-presedintelui BEI, Andrew McDowell, care a prezentat activitatea institutiei in tara noastra in anul tocmai incheiat.

VALENTIN LAZEA, BANCA NATIONALA A ROMANIEI Administratorii Pilon II se gandesc sa se retraga din tara noastra

Cei sapte administratori de fonduri private obligatorii Pilon II se gandesc sa se retraga din tara noastra, in conditiile masurilor din Ordonanta de Urgenta a Guvernului n. r. 114/2018 privind noile cerinte de capital social si a reducerii comisioanelor maxime pe care administratorii le pot percepe, a spus astazi Valentin Lazea, economist sef in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

TURCAN, DESPRE PROIECTUL PRIVIND REZERVA DE AUR A ROMANIEI: E efectul propagandei ruse in tara noastra

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca propunerea legislativa privind rezerva de aur a tarii noastre, depus de social-democratii Liviu Dragnea si Serban Nicolae, reprezinta efectul propagandei ruse in Romania, mentionand ca acest demers este unul care are alte baze politice decat cele care tin de interesul romanilor.

POTRIVIT UNUI SONDAJ BCS: Basescu - politicianul care ar reprezenta cel mai bine tara noastra ca europarlamentar

Un sondaj national realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 9-16 februarie, arata ca Traian Basescu este vazut de catre respondenti drept omul politic care ar reprezentat cel mai bine Romania la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )