Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dragnea CONTRAATACA: A fost anuntata RIPOSTA PSD la protestele din tara (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea CONTRAATACA: A fost anuntata RIPOSTA PSD la protestele din tara (VIDEO)

Presedintele Liviu Dragnea a declarat, joi, la prima conferinta de presa de dupa adoptarea OUG pentru modificarea Codului Penal si al Codului de Procedura Penala, ca PSD nu va chema oamenii in strada,. continuă pe B1

Jandarmeria, anunt de ULTIMA ORA, dupa protestele din Piata Victoriei (VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei s-au lasat cu violente in urma carora peste 100 de ultrasi au fost arestati. Jandarmeria anunta ca nu se limiteaza doar la pedepsirea celor peste 100 care au fost arestati.

Un fost jurnalist de la BBC prezent la PROTESTELE din Romania (FOTO)

Romanii nu sunt singurii care au ramas stupefiati in legatura cu incercarile guvernului de a gratia infractorii si de a modifica codul penal. Printre cei care au fost prezenti duminica la.

Protestele din Romania atrag atentia presei straine! Cum relateaza manifestatiile ziarele internationale

Presa straina nu a ramas indiferenta la protestele din Romania de duminica seara. Au pus accent pe faptul ca ele sunt cele mai ample din ultima perioada. Zeci de mii de romani au ales sa iasa.

VIDEO. Un ofiter de marina roman, aflat in Antarctida, participa la protestele din tara impotriva modificarii Codului Penal

Un ofiter roman de marina, Vlad Lascoi, aflat in aceste zile, cu nava lui, in Antarctida, se solidarizeaza cu protestele din marile orase ale Romaniei.

Un ofiter de marina roman, aflat in Antarctida, participa la protestele din tara impotriva modificarii Codului Penal

Un ofiter roman de marina, Vlad Lascoi, aflat in aceste zile, cu nava lui, in Antarctida, se solidarizeaza cu protestele din marile orase ale Romaniei.

Procesul lui Liviu Dragnea s-a amanat. Seful PSD, intrebat daca l-ar ajuta o Lege a gratierii: Ce gratiere? Nu ma ajuta pe mine

Presedintele PSD este acuzat de instigare la abuz in serviciu alaturi de fosta sa sotie, Bombonica Prodana, care este acuzata de abuz in serviciu. O eventuala condamnare, chiar si cu suspendare, l-ar trimite pe Dragnea la inchisoare, daca nu vor fi modificate legile penale.

Cum au fost vazute protestele din Romania in ochii presei straine: Cea mai masiva manifestatie din Bucuresti din ultimii 25 de ani

Guvernul social-democrat din Romania s-a confruntat miercuri seara cu manifestatii de o rara amploare in intreaga tara, transmit agentiile de presa din strainatate.

Trupa Voltaj, la protestele din Piata Victoriei: Uneori Romania are nevoie de noi! |VIDEO

Membrii trupei Voltaj sunt prezenti in seara de miercuri in Piata Victoriei, pentru a protesta impotriva Ordonantelor de Urgenta trimise aseara de catre Guvern in Monitorul Oficial. Trupa Voltaj a fost prezenta in strada alaturi de alte cateva mii de persoane, dupa ora 18. 00 acestia facand si un videoclip live pe pagina de facebook.

Eroul zilei de la protestele din Ploiesti! Cum a impresionat barbatul toti manifestantii (VIDEO)

Un barbat din Ploiesti este considerat erou fiindca, in ciuda faptului ca are un singur picior si se ajuta de niste carje, s-a alaturat celorlalti protestatari si a iesit in strada pentru a-.

Agentiile de presa straine cu ochii pe protestele din Romania: Russia Today si BBC News transmit imagini live din Piata Victoriei

Situatia actuala din Romania in care pentru a treia zi consecutiva oamenii ies in numar mare in fata guvernului pentru a protesta impotriva deciziei guvernului de a adopta ordonanta de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2442 seconds )