Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dragnea: Cred ca alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos

B1 B1,
Dragnea: Cred ca alegerile locale vor fi o victorie pentru PSD, dar nu ceva spectaculos

PSD va castiga alegerile locale, dar nu va fi ceva spectaculos, a declarat presedintele formatiunii politice, Liviu Dragnea, potrivit Agerpres. Acum situatia arata bine pentru PSD. Sunt judete. continuă pe B1

INTERVIU Ana Maria Patru, presedintele AEP: Fiecare sectie va fi dotata cu o tableta. Votul persoanelor decedate nu va mai exista la alegerile locale

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a povestit, intr-un interviu pentru Adevarul, cum va functiona sistemul informatic de prevenire a votului multiplu, ce va fi implementat in premiera la alegerile locale din 5 iunie. De asemenea, Ana Maria Patru a vorbit despre conditiile in care candidatii isi pot recupera banii cheltuiti in campanie, dar si despre regulile propagandei electorale in spatiul online.

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente: Votul persoanelor decedate nu va mai exista la alegerile locale. Fiecare sectie va fi dotata cu o tableta

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, a povestit, intr-un interviu pentru Adevarul, cum va functiona sistemul informatic de prevenire a votului multiplu, ce va fi implementat in premiera la alegerile locale din 5 iunie.

Liviu Dragnea in vizita electorala in Alba: PSD va castiga alegerile locale dar nu va fi ceva spectaculos

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a ajuns marti in judetul Alba pentru a participa la evenimente electorale ale candidatilor de la Sebes si Cugir. Alaturi de acesta s-a aflat si fostul ministru Mircea Dusa.

O noua transa pe pomeni de la UE incepe sa se distribuie la Galati cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Cine sunt cei care vor primi ajutoarele in alimente

Cei peste 20. 000 de locuitori ai Galatiului care vor beneficia de aceste ajutoare vor primi pachete duble, dupa ce anul trecut distributia a fost blocata din cauza unor probleme administrative.

Promisiuni de transparenta decizionala. Cum vor candidatii pentru Primaria Generala sa consulte bucurestenii si sa-i informeze despre proiectele ce vor fi derulate (VIDEO)

Candidatii pentru Primaria Generala, Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, au explicat pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Silviu Manastire, care vor fi modalitatile prin care vor asigura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )