Libnet.ro
UNICEF

16:46

Dragnea: Cred ca vom merge catre varianta ca Inspectia Judiciara sa fie o institutie autonoma

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Cred ca vom merge catre varianta ca Inspectia Judiciara sa fie o institutie autonoma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca varianta care se contureaza in coalitia in ceea ce priveste Inspectia Judiciara este aceea a unei institutii autonome, asa cum a anuntat si ministrul Justitiei cu o zi in urma. continuă pe Adevărul

Dragnea: Cred ca vom merge spre varianta ca Inspectia Judiciara sa fie o institutie autonoma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca varianta care se contureaza in coalitia in ceea ce priveste Inspectia Judiciara este aceea a unei institutii autonome, asa cum a anuntat si ministrul Justitiei cu mai putin de 24 de ore in urma, informeaza Agerpres.

Cred ca vom merge catre varianta ca Inspectia Judiciara sa fie o institutie autonoma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca varianta care se contureaza in coalitia in ceea ce priveste Inspectia Judiciara este aceea a unei institutii autonome, asa cum a anuntat si ministrul Justitiei cu mai putin de 24 de ore in urma.

Tudorel Toader anunta ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat zilele viitoare. Doua variante pentru Inspectia Judiciara: In subordinea ministerului sau institutie independenta

Proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a anuntat duminica ministrul Tudorel Toader, care a precizat ca pentru Inspectia Judiciara raman in picioare doua variante: in subordinea Ministerului Justitiei sau institutie independenta. Tudorel Toader a adaugat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii.

Ministrul Toader sustine ca este putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii.

Anunt de ultima ora facut de Tudorel Toader. Ce se intampla cu Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca Inspectia Judiciara nu mai are nicio sansa sa fie la CSM. Aceasta va ajunge fie in subordinea ministrului Justitiei, fie va deveni institutie.

Tudorel Toader anunta ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat saptamana viitoare. Doua variante pentru Inspectia Judiciara: In subordinea ministerului sau institutie independenta

Proiectul de modificare a legilor justitiei va fi definitivat, cel mai probabil, saptamana viitoare, a anuntat duminica ministrul Tudorel Toader, care a precizat ca pentru Inspectia Judiciara raman in picioare doua variante: in subordinea Ministerului Justitiei sau institutie independenta.

Inspectia Judiciara propune cercetarea disciplinara a sefei DNA, Codruta Kovesi, dar cere mentinerea in functie

Raportul intocmit de Inspectia Judiciara IJ) arata mai multe nereguli depistate in activitatea DNA, inspectorii propunand cercetarea disciplinara, dar mentinerea in functie a Laurei Codruta Kovesi, potrivit Antena 3.

Inspectia Judiciara solicita cercetarea disciplinara a Laurei Codruta Kovesi, dar mentinerea sa in functie, dupa neregulile constatate la DNA

Inspectia Judiciara a depistat mai multe neregului in activitatea DNA, reprezentantii institutiei propunand cercetarea disciplinara, dar mentinerea in functie a Laurei Codruta Kovesi,.

Inspectia Judiciara vrea sa o cerceteze disciplinar pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dar vrea sa fie pastrata in functie

Inspectia Judiciara sustine ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa fie cercetata disciplinar, dar sa fie mentinuta in functie, conform unui document prezentat de televiziunea Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )