Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dragnea a criticat absenta premierului Grindeanu din dezbaterea privind Legea salarizarii: Este o ofensa. Problema va fi reglata in interior

România Liberă România Liberă,
Dragnea a criticat absenta premierului Grindeanu din dezbaterea privind Legea salarizarii: Este o ofensa. Problema va fi reglata in interior

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a taxat, in plenul Parlamentului, absenta premierului Sorin Grindeanu si a ministrului de Finante, Viores Stefan, in sedinta privind Legea salarizarii unitare. Seful PSD a subliniat ca aceast[ problema va fi reglata din interior. continuă pe România Liberă

Dragnea a criticat absenta premierului si a ministrului Finantelor, de la dezbaterea privind Legea salarizarii: Este o ofensa. Problema va fi reglata in interior. Surse: Sorin Grindeanu nu ar fi fost invitat. Viorel Stefan nu se afla in tara

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a taxat, in plenul Parlamentului, absenta premierului Sorin Grindeanu si a ministrului de Finante, Viores Stefan, in sedinta privind Legea salarizarii unitare. Seful PSD a subliniat ca aceast[ problema va fi reglata din interior.

Lista ministrilor care ar putea forta schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea Guvernului

Oana Zamfir Stancu a dezvaluit, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, lista ministrilor care ar putea demisiona din Guvernul Grindeanu, fortand astfel schimbarea premierul Sorin Grindeanu din.

Sorin Grindeanu i-a raspuns sefului PSD, dupa ce Liviu Dragnea l-a criticat ca a lipsit de la dezbaterea privind Legea salarizarii: Daca eram parlamentar, o votam cu doua maini

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara, la Antena 3, ca daca ar fi fost membru al Parlamentului, ar fi votat Legea salarizarii cu doua maini. Precizarea a venit dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat pe seful Executivului ca a lipsit de la dezbaterea din Camera Deputatilor.

Noi sageti la adresa Guvernului Grindeanu: Dragnea, despre absenta lui Viorel Stefan la dezbaterile din Camera pe Legea salarizarii: O ofensa!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a declarat, miercuri, jurnalistilor ca absenta ministrului de Finante, Viorel Stefan, de la dezbaterea Legii salarizarii in Camera Deputatilor reprezinta o ofensa. Liderul social-democratilor a facut aceasta declaratie dupa ce in plen si-a cerut scuze pentru absenta lui Viorel Stefan.

Liviu Dragnea, despre absenta lui Viorel Stefan la dezbaterile din Camera pe Legea salarizarii: O ofensa!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a declarat, miercuri, jurnalistilor ca absenta ministrului de Finante, Viorel Stefan, de la dezbaterea Legii salarizarii in Camera Deputatilor reprezinta o.

Vicepresedintele PSD, Claudiu Manda, despre retragerea sprijinului premierului Grindeanu: Tehnic, se poate orice

Vicepresedintele PSD Claudiu Manda a declarat marti, ca varianta remanierii guvernului Grindeanu exista, iar tehnic poate fi retras sprijinul politic pentru premier, potrivit News. ro. Totodata, Manda a adaugat ca nu s-a pus problema unei motiuni de cenzura.

Vicepresedintele PSD, despre retragerea sprijinului premierului Grindeanu: Tehnic, se poate orice

Claudiu Manda, vicepresedintele PSD, a declarat, marti, intrebat daca exista posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, ca tehnic se poate orice, insa urmeaza ca, in urma unei analize, sa se vada daca implementarea programului de guvernare a fost intarziata sau nu,.

Dragnea trimite sageti catre Grindeanu pe subiectul remanierii: Mai important decat orice nume, indiferent cat de important se crede acel om, e programul de guvernare

Zvonurile despre lupta pentru putere dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu par a fi confirmate chiar de catre liderul PSD. in contextul evaluarii guvernamentale, Dragnea a sustinut ca oricat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )