Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dragnea: Daca PSD iese pe locul doi la alegeri, ma retrag

Antena3 Antena3,
Dragnea: Daca PSD iese pe locul doi la alegeri, ma retrag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca se va retrage din functie in cazul in care partidul se va clasa pe locul doi la alegerile locale din 5 iunie, dar s-a aratat. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, avertizeaza: Daca PSD iese pe locul doi in alegeri o sa-mi dau demisia

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a facut un anunt socant, am putea spune. Acesta a precizat ca in cazul in care partidul sau nu va castiga alegerile locale, el se va retrage din.

Razboi pe Facebook intre doi dintre candidatii principali la Primaria Capitalei: Predoiu, disperat sa ajunga pe locul doi. Nicusor, draga, tine-ti nervii si ataca Firea si PSD (VIDEO)

Doi dintre candidatii principali in cursa pentru Primaria Capitalei s-au angajat intr-un razboi deschis pe platforma de socializare Facebook. Nicusor Dan, afirma ca Predoiu e un candidat disperat.

Romania ar putea plati dobanzi mai mari la imprumuturi daca PSD are rezultate bune la alegerile locale - economist

Un eventual scor bun al PSD-ului la alegerile locale de duminica ar putea incuraja partidul sa incerce schimbarea Guvernului, amplificand instabilitatea politica interna intr-un an incarcat deja de incertitudini politice si fiscale, cu impact in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )