Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dragnea despre acuzatia ca ar fi suspendat o sedinta PSD ca sa se uite la serialul Suleiman Magnificul: O prostie. Am vazut cateva episoade acum cativa ani, s-a terminat de multi ani

Hotnews Hotnews,
 Dragnea despre acuzatia ca ar fi suspendat o sedinta PSD ca sa se uite la serialul Suleiman Magnificul: O prostie. Am vazut cateva episoade acum cativa ani, s-a terminat de multi ani

Un baiat foarte obraznic si foarte vocal. E o echipa de patru cu butoanele la ei tot timpul, l-a caracterizat Liviu Dragnea luni pe Catalin Ivan, europarlamentarul care il acuzase in week-end ca a suspendar o sedinta de partid pentru a se uita la un episod din telenovela turceasca Suleiman Magnificul. continuă pe Hotnews

Europarlamentarul Catalin Ivan despre Liviu Dragnea: Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul

Europarlamentarul Catalin Ivan povesteste despre Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, ca Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. El adauga ca Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump.

Dragnea a intrerupt o sedinta la PSD ca sa vada Suleyman Magnificul

Liviu Dragnea a intrerupt o sedinta la PSD ca sa vada Suleyman Magnificul, isi aminteste europarlamentarul PSD Catalin Ivan. Acesta a sustinut ca atunci au ras, dar acum gestul lui Dragnea a .

Liviu Dragnea, despre momentele in care se uita la Suleiman Magnificul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca a urmarit cateva episoade din serialul Suleiman Magnificul, dar a respins acuzatiile europarlamentarului Catalin Ivan conform carora ar fi.

Misa ii da SOCOTEALA lui Dragnea. Despre ce au DISCUTAT cei doi

Ionut Misa s-a intalnit cu Liviu Dragnea pentru a discuta despre Formularul 600. Acestia au vorbit in biroul liderului PSD. Potrivit unor surse politice, citate de.

Liviu Dragnea, despre deciziile luate in cadrul Comitetului Executiv

Liviu Dragnea a vorbit despre deciziile care s-au luat in cadrul CEx. Astazi am discutat despre programul de guvernare. Colegii au facut deja astazi cateva propuneri. Urmeaza ca si.

Dragnea, despre protestul masiv de sambata, din Bucuresti: Evaluarile oficiale arata ca au fost 25.000 de oameni

Liviu Dragnea a afirmat luni seara ca evaluarile oficiale arata ca la protestul de sambata seara din Bucuresti au fost prezenti 25. 000 de oameni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )