Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dragnea, despre consultarile pe Cod Fiscal: TVA de 20% din 2016 si de 19% din 2017

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre consultarile pe Cod Fiscal: TVA de 20% din 2016 si de 19% din 2017

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, declarat joi ca partidele parlamentare au convenit, dupa discutiile privind Codul Fiscal, reducerea etapizata a TVA, astfel incat taxa va fi redusa la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017. continuă pe România Liberă

Liderii partidelor parlamentare au discutat despre noul Cod Fiscal

ACTUALIZARE 11:43 Oprea: intalnirea liderilor de partide a fost foarte buna * Ministrul Finantelor nu a participat la discutii Vicepremierul Gabriel Oprea a sustinut joi ca intalnirea dintre liderii de partide parlamentare pe tema noului Cod fiscal a fost una foarte buna si ca urmeaza ca sefii formatiunilor sa-si armonizeze pozitiile.

Victor Ponta: Eu nu mi-am schimbat parerea. Vreau sa avem Cod Fiscal si TVA 20%

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu si-a schimbat parerea privind necesitatea unui nou Cod Fiscal, precizand ca vrea sa avem o reducerea a TVA-ului la 20%. Eu nu mi-am schimbat deloc parerea legat de fo.

Liviu Dragnea, despre negocierile pe marginea noului Cod fiscal

Liviu Dragnea a vorbit, in cadrul Editiei Speciale de luni seara, de la Antena 3, despre negocierile politice pe marginea noului Cod Fiscal. Nu cumva o parte din masurile din noul Cod fiscal sau toate masurile, tot.

Liviu Dragnea, despre Codul Fiscal: Este important sa ne mai luam cateva zile sa ne mai uitam pe cifre. Joi o sa avem un vot in deplina cunostinta de cauza (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca discutia pe tema Codului Fiscal intre liderii politici va avea loc joi de la ora 10. Acesta a precizat ca a stabilit cu opozitia data si ora.

Victor Ponta: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun. Sunt convins ca va fi adoptat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca si-a facut treaba si a pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun, precizand ca este convins ca va fi adoptat. Eu nu mi-am schimbat parerea. Forma propusa de Guvern, cu 20%.

UPDATE Noul Cod Fiscal a primit aviz pozitiv de la Comisia Juridica din Senat. Urmeaza discutiile in Comisia de Buget

Cererea de reexaminare a noului Cod Fiscal a primit in aceasta dimineata aviz favorabil de la Comisia Juridica din Senat, care a adus patru amendamente, rezultat al acordului dintre partidele parlamentare. Urmeaza discutii in Comisiile de Buget-Finante, Economica si Transporturi. Noul Cod Fiscal, retrimis de presedintele Klaus Iohannis in Parlament, urmeaza sa fie dezbatut luni, de la ora 15. 00, in plenul Senatului.

Ponta: Eu mi-am facut datoria. Am pus pe masa Parlamentului un Cod Fiscal foarte bun

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, ca el si-a facut datoria si a pus pe masa Parlamentului un Cod Fiscal foarte bun, adaugand ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii parlamentare.

Victor Ponta, dupa sedinta Coalitiei: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, dupa sedinta Coalitiei de la sediul PSD, ca el si-a facut datoria si a pus pe masa partidelor un Cod Fiscal foarte bun, adaugand ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii parlamentare referitoare la reexaminarea Codului.

Premierul Victor Ponta adreseaza partidelor politice 10 intrebari inaintea sesiunii extraordinare aParlamentului, in care se reexamineaza noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook 10 intrebari pe care le adreseaza partidelor politice, in calitate de premier care a conceput si promovat proiectul noului Cod Fiscal si spune ca acestea au datoria sa raspunda inaintea sau in timpul dezbaterilor de luni din Parlament.

Liderii partidelor parlamentare, consens pe tema noului Cod Fiscal

ACTUALIZARE 12:34 Daniel Constantin: Acordul la care am ajuns ofera relansare fiscala Copresedintele ALDE considera ca adoptarea proiectului Codului fiscal in varianta convenita de partidele politice parlamentare va reprezenta prima importanta relaxare fiscala din ultimii ani si va incuraja, totodata, relansarea economiei, informeaza surse din presa. * ACTUALIZARE 12:58 Gorghiu: La consultarile liderilor politici nu a fost abordata si tema votului prin corespondenta * ACTUALIZARE 12:00 Dragnea: TVA va fi redusa la 20% de la 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017 * ACTUALIZARE 11:43 Oprea: intalnirea liderilor de partide a fost foarte buna * Ministrul Finantelor nu a participat la discutii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )