Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dragnea, despre investigatia Rise Project: Nu exista o ancheta a procurorilor din Brazilia; nu sunt urmarit prin Interpol/ Am notificat autoritatile din Brazilia privind obtinerea datelor personale

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre investigatia Rise Project: Nu exista o ancheta a procurorilor din Brazilia; nu sunt urmarit prin Interpol/ Am notificat autoritatile din Brazilia privind obtinerea datelor personale

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu exista nicio ancheta a procurorilor brazilieni in ceea ce il priveste, asa cum au relatat jurnalistii de la Rise Project, si ca a notificat autoritatile din Brazilia prin intermediul Ambasadei Braziliei din Romania pentru a verifica obtinerea datelor personale, considerand ca s-au incalcat niste legi. Dragnea a declarat ca a mers in Brazilia ca turist si ca nu are afaceri acolo. De asemenea, a dat de inteles ca ar putea sa ii dea in judecata pe cei de la Rise Project. continuă pe Hotnews

Rise Project: traseele lui Liviu Dragnea in Brazilia. De cate ori si cu cine a fost seful PSD la Fortaleza

Afacerile din Brazilia de pe urma carora a beneficiat presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana, scrie Rise Project intr-o noua investigatie despre intrarile lui Dragnea in Brazilia.

FOTO. RISE Project: Dragnea urmeaza sa ne dea in judecata pentru ancheta privind afacerile sefului PSD in Brazilia

Citeste si: FOTO. Rise Project: Cine l-a insotit pe seful PSD in calatoriile in Brazilia. Numai in 2010, Liviu Dragnea ar fi ajuns in Fortaleza de 16 ori .

FOTO. Rise Project: Cine l-a insotit pe seful PSD in calatoriile in Brazilia. Numai in 2010, Liviu Dragnea ar fi ajuns in Fortaleza de 16 ori

Seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers in Brazilia, de mai multe ori, alaturi de reprezentanti ai companiei TelDrum, de patronul sinucigas al Regiotrans, dar si de proaspat angajata secretara de la minister, precizeaza Rise Project, care a publicat o ancheta realizata altaruri de reporterii unei televiziuni din Brazilia.

Rise Project: Un raport secret din arhiva Doi si un sfert demonstreaza ca Dragnea este detinatorul Tel Drum (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au anuntat ca au intrat in posesia unui document din arhiva Departamentul de Informatii si Protectie Interna, serviciu secret cunoscut ca si doi si un sfert,.

Rise Project: Un raport DOI SI UN SFERT arata ca Dragnea e DETINATORUL Tel Drum (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au anuntat ca au intrat in posesia unui document din arhiva Departamentul de Informatii si Protectie Interna, serviciu secret cunoscut ca si doi si un sfert,.

Dragnea, despre scandalul afacerilor din Brazilia: Am notificat autoritatile braziliene pentru a stabili cum au fost date informatii despre viata mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament, ca a notificat autoritatile federale din Brazilia pentru a investiga modul in care au fost furnizate informatii despre viata sa privata, in contextul anchetei desfasurate de cei de la Rise Project. Liderul social-democratilor a tinut sa precizeze ca nu are afaceri in Brazilia si nu a spalat bani in nicio tara, iar el nu este urmarit international.

Directorul RISE Project, Paul Radu: Am plecat din presa traditionala fiindca nu puteam sa imi fac munca. Nu am putut publica anumite anchete

Paul Radu a declarat, intr-un interviu pentru publicatia online Timpolis, ca in urma anchetelor publicate de jurnalistii RISE Project privind afacerile presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nicio institutie nu s-a autosesizat pentru a efectua verificari.

Afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia, anchetate pentru spalare de bani. Rise Project prezinta drumurile lui Daddy si a apropiatilor sai (FOTO)

Problemele pentru Liviu Dragnea! Afacerile facute de catre apropriati ai liderului PSD in Brazilia au intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana. Acestia vor cerceta o posibila spalare de.

Dragnea, despre deputatul PSD care protesteaza la sediul DNA: Daca nu l-am pedepsit cand m-a certat pe mine, nu am sa o fac nici acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat miercuri, la Parlament, gestul deputatului PSD Liviu Plesoianu de a protesta in fata cladirii DNA fata de conducerea institutiei si fata de faptul ca Laura Codruta Kovesi nu s-a prezentat la audierile Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009. Potrivit lui Dragnea, Plesoianu nu va fi sanctionat de partid pentru gestul sau, cum nu a fost sanctionat nici cand l-a criticat direct pe el.

Liviu Dragnea, despre scandalul din DNA: Ministrul Justitiei va trebuie sa aiba o pozitie (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului din interiorul DNA. intrebat de jurnalisti ce parere are despre activitatea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA in contextul in care Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )