Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dragnea despre Iohannis: Este unul dintre beneficiarii statului paralel

România Liberă România Liberă,
Dragnea despre Iohannis: Este unul dintre beneficiarii statului paralel

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut luni seara, intr-o emisiune de televiziune, ca presedintele I. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

Dragnea: Iohannis e unul din beneficiarii statului paralel, care e format din oameni din serviciile secrete, SPP, procurori. Au frant destine, au protejat interese straine

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel. Social-democratul a precizat ca statul paralel a bagat oameni in puscarie si ca e format din procurori, oameni din serviciile secrete, din SPP, dar persoane din mediul privat.

Unul dintre cele mai frumoase break-uri a primit un nou facelift. Acum este mai premium ca oricand

Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase break-uri de clasa medie, noua Mazda6 Wagon a primit inca un facelift. al treilea de pana acum. Oficialii brand-ului asiatic sustin ca modelul este mai premium ca oricand.

Nicolae Bancioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Bancioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, FARA DISCURS la Congresul PSD: Va mai candida doar unul dintre cei doi(VIDEO)

Nicolae Banicioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida la Congresul PSD pentru functia de presedinte executiv al PSD. Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe.

Banicioiu, alaturi de Andronescu: Va candida doar unul dintre noi. Ne-am facut o strategie foarte buna

Nicolae Bancioiu a anuntat ca doar unul dintre el si Ecaterina Andronescu va mai candida pentru functia de presedinte executiv si vor face anuntul in sala, daca vor fi lasati sa vorbeasca, potrivit news. ro.

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

Producatorul inghetatei Amicii, unul dintre marii producatori nationali, in faliment

Kubo Ice Cream Company, producatorul inghetatei Amicii, unul dintre marii producatori si distribuitori nationali, pe piata din 1994, dar aflat in insolventa de la sfarsitul anului 2016, a intrat in faliment, potrivit profit. ro, care a scris si ca producatorul trebuie sa achite 3,6 milioane euro catre creditori pentru a ramane pe piata.

Dragnea, despre sustinerea lui Iohannis pentru presedintia Consiliul European: Sa va lamureasca Basescu. Sincer, nu m-am dus nici macar cu gandul acolo

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a raspuns luni la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu, potrivit carora una dintre rezolutiile adoptate in Congres ar arata ca PSD il sustine pe presedintele Klaus Iohannis pentru functia de presedinte al Consiliului European. Acesta a spus ca nu s-a dus cu gandul acolo si ca speculatiile sa le faca cei care le fac.

Dragnea, despre sustinerea lui Iohannis pentru presedintia Consilului European: Nu m-am dus cu gandul acolo. Eu am vorbit despre presedintia Consiliului Uniunii Europene, care inseamna o oportunitate pentru noi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni ca partidul l-ar sustine pe presedintele Klaus Iohannis la viitoarea presedintie a Consiliului European, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu a sustinut ca la Congresul PSD din 10 martie a fost adoptata o conventie pentru sustinerea unui candidat al Romaniei la aceasta functie, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )