Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre Marian Burcea, fostul sef CNAS retinut de DNA

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre Marian Burcea, fostul sef CNAS retinut de DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu l-a propus pe Marian Burcea la sefia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Nu eu l-am propus pe domnul Burcea la CNAS. Asta . continuă pe Antena3

Referat DNA: Numirea lui Marian Burcea la sefia CNAS ar fi avut la baza relatia cu Liviu Dragnea. Cum se apara liderul PSD

Numirea sefului Casei Nationale pentru Asigurari de Sanatate CNAS), Marian Burcea, ar fi avut la baza relatiile bune dintre viitorul presedinte si seful partidului cu majoritate parlamentara, potrivit afirmatiilor facute intr-o interceptare de doctorul Corneliu-Dan Blendea, potrivit referatul cu propunerea de arestare preventiva, in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale de ingrijire la domiciliu, obtinut de News. ro. Pe de alta parte, seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu el l-a propus pe Burcea.

Marian Burcea, al patrulea presedinte CNAS care a intrat in vizorul DNA in ultimii doi ani / Vezi in text un infografic cu cazurile de coruptie la nivel inalt din Sanatate

Marina Burcea, retinut vineri de DNA, este al patrulea sef sau fost sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate care a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie. Ceilalti trei fosti presedinti ai CNAS cercetati de procurori in ultimii doi ani sunt Lucian Duta - acuzat ca a luat o mita de 8,6 milioane de euro si Vasile Ciurcea si Irinel Popescu - care sunt acuzati de abuz in serviciu.

Marian Burcea, al patrulea presedinte CNAS care a intrat in vizorul DNA in ultimii doi ani

Marina Burcea, retinut vineri de DNA, este al patrulea sef sau fost sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate care a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun fel de influenta a mea in numirea lui Marian Burcea la conducerea CNAS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca nu exista niciun fel de influenta a sa in numirea lui Marian Burcea la conducerea CNAS, ceea ce nu inseamna ca are o parere proasta despre activitatea acestuia.

Fostul sef al CNAS, Marian Burcea, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, Marian Burcea, inculpat in dosarul decontarilor fictive de.

Seful CNAS,Marian Burcea, si alte 13 persoane, retinute de DNA. Ancheta vizeaza decontari de servicii medicale fictive. Burcea, demis de Tudose

Procurorii DNA au retinut 14 persoane in dosarul decontarilor de servicii medicale la domiciliu, printre cei retinuti numarandu-se seful CNAS Marian Burcea si alti membri ai conducerii, fostul sef al CASMB Lucian Bara, reprezentanti ai unor societati prestatoare de servicii in domeniul medical, precum si o avocata din Baroul Bucuresti.

Seful CNAS,Marian Burcea, si alte 13 persoane, retinute de procurorii DNA. Ancheta vizeaza decontari de servicii medicale fictive

Procurorii DNA au retinut 14 persoane in dosarul decontarilor de servicii medicale la domiciliu, printre cei retinuti numarandu-se seful CNAS Marian Burcea si alti membri ai conducerii, fostul sef al CASMB Lucian Bara, reprezentanti ai unor societati prestatoare de servicii in domeniul medical, precum si o avocata din Baroul Bucuresti.

INTERCEPTARI in dosarul decontarilor fictive: Numirea lui Marian Burcea la CNAS avea la baza relatiile bune cu seful partidului cu majoritate parlamentara / Este prietenul lui Liviu de multa vreme / Seful PSD neaga orice influenta

Un doctor interceptat in dosarul decontarilor fictive de ingrijiri medicale de la CNAS afirma ca seful Casei, Marian Burcea retinut vineri de procurori) a fost numit in functie in baza relatiilor bune cu seful partidului cu majoritate parlamentara, potrivit news. ro. Liviu Dragnea a negat insa orice influenta a sa in numirea lui Burcea la CNAS.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:30 Decizia privind demiterea lui Marian Burcea de la conducerea CNAS, publicata in Monitorul Oficial Decizia premierului Mihai Tudose privind eliberarea lui Marian Burcea din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost publicata in Monitorul Oficial. *ACTUALIZARE 10:40 Marian Burcea, destituit de la conducerea CNAS *ACTUALIZARE 09:30 DNA: Marian Burcea, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat *Un numar de paisprezece persoane, retinute in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

ACTUALIZARE 10:40 Marian Burcea, destituit de la conducerea CNAS Marian Burcea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost destituit astazi din functie de premierul Mihai Tudose, in urma retinerii sale de catre DNA, anunta televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 09:30 DNA: Marian Burcea, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat *Un numar de paisprezece persoane, retinute in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )