Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dragnea, despre solicitarile UDMR pe Educatie: De data asta, are dreptate Kelemen Hunor

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre solicitarile UDMR pe Educatie: De data asta, are dreptate Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat cu ministrul Educatiei despre nemultumirile minoritatilor si a adaugat ca, de data aceasta, liderul UDMR, Kelemen Hunor, are dreptate cand spune. continuă pe Antena3

De data asta, are dreptate Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca a discutat cu ministrul Educatiei despre nemultumirile minoritatilor si a adaugat ca, de data aceasta, liderul UDMR, Kelemen Hunor, are dreptate cand spune ca nu va discuta alte proiecte cu cei din coalitia de guvernare pana nu sunt rezolvate problemele din Educatie.

Liviu Dragnea, despre incidentul fiului sau: A fost agresat de mai multe ori si a decis sa depuna plangere

Liviu Dragnea a vorbit luni si despre incidentul in care a fost implicat fiul sau, Valentin Dragnea. Liderul PSD a declarat ca nu are foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Nu pot sa va dau.

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

Liviu Dragnea, despre cererea DNA de redeschidere a unui dosar: E vreo surpriza? Sa mai caute prin arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu este o surprizafaptul ca DNA a cerut redeschiderea unui dosar care il vizeaza. Dar ce asta este vreo surpriza? Eu zic sa.

Dragnea, despre revocarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu are emotii ca va fi revocat de la conducerea Camerei Deputatilor intrebat daca are emotii avand initiativa anuntata de liberali in acest sens, Liviu Dragnea a.

Liviu Dragnea, despre schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor: Nu am emotii. Ce spune seful PSD despre inlocuirea unor sefi de filiale(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu nicio temere cu privire la faptul ca PNL a anuntat ca ia in calcul schimbarea sa de la conducerea Camerei Deputatilor. intrebat daca are emotii din cauza.

Radu Banciu, despre victoria UDMR impotriva Guvernului roman: Nu exista nicio tara in UE, in Europa sau in lume care sa isi sacrifice limba nationala pentru un compromis politic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emsiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Guvernul a abrogat articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare primare din ordonanta de urgenta care a dus.

Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei: Am vorbit cu domnul Tariceanu

Liviu Dragnea a vorbit, joi,posibila remaniere aministruluiJustitiei. Precizarea a fost facuta dupa ce liderul ALDE a spus ca este foarte multumit de Tudorel Toader. De ce a.

Dragnea despre Legea offshore: 50% din productia de gaze va fi vanduta in Romania

In baza Legii offshore, 50% din productia de gaze va fi tranzactionata pe piata din Romania, pe langa redevente statul urmand sa primeasca si impozitul pe venitul suplimentar, a spus luni Liviu Dragnea, la finalul sedintei grupului social-democratilor din Camera Deputatilor.

Dragnea, despre Legea offshore: 50% din productia de gaze va fi vanduta in Romania

In baza Legii offshore, 50% din productia de gaze va fi tranzactionata pe piata din Romania, pe langa redevente statul urmand sa primeasca si impozitul pe venitul suplimentar, a spus luni Liviu Dragnea, la finalul sedintei grupului social-democratilor din Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )