Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea a facut ANUNTUL. Ce se intampla cu LEGILE JUSTITIEI dupa decizia CCR

B1 B1,
Dragnea a facut ANUNTUL. Ce se intampla cu LEGILE JUSTITIEI dupa decizia CCR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut duminica seara un anunt extrem de important privind traseul pe care il vor urma legile justitiei. El a afirmat, la Romania TV, ca articolele declarate. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre Legile Justitiei: Articolele declarate neconstitutionale vor fi modificate

Articolele din legile justitiei declarate neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala vor fi modificate in Parlament foarte repede, a declarat, duminica seara, la un post de televiziune, presedintele PSD,.

Sustin punctul de vedere al lui Iohannis - Legile Justitiei, o problema care tine de Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, ca sustine punctul de vedere al presedintelui Klaus Iohannis referitor la Legile Justitiei, precizand ca este vorba de o problema care tine de Romania si e bine sa fie rezolvata in tara.

Tensiuni in PNL: Gorghiu, Scantei si Fenechiu s-ar putea retrage din Comisia speciala pe legile Justitiei, in semn de protest ca nu au primit nicio functie in conducerea Senatului - surse

Schimbarea senatorului PNL Daniel Zamfir de la sefia comisiei economice, aflat intr-un conflict deschis cu presedintele Ludovic Orban, care a fost inlocuit cu senatorul Florin Citu, nu a fost singurul moment tensionat din sedinta senatorilor liberali de joi dimineata, inainte de inceperea sesiunii parlamentare. Potrivit unor surse din partid, senatorii juristi Alina Gorghiu, Iulia Scantei si Daniel Fenechiu au afirmat ca s-ar putea retrage din comisie speciala privind legislatia din domeniul justitiei, dupa ce niciunul nu a obtinut o functie in Biroul permanent al Senatului.

Tensiuni in PNL: Gorghiu, Scantei si Fenechiu s-ar putea retrage din Comisia speciala pe legile Justitiei, in semn de protest fata de modul in care s-au impartit functiile in conducerea Senatului - surse

Schimbarea senatorului PNL Daniel Zamfir de la sefia comisiei economice, aflat intr-un conflict deschis cu presedintele Ludovic Orban, care a fost inlocuit cu senatorul Florin Citu, nu a fost singurul moment tensionat din sedinta senatorilor liberali de joi dimineata, inainte de inceperea sesiunii parlamentare. Potrivit unor surse din partid, senatorii juristi Alina Gorghiu, Iulia Scantei si Daniel Fenechiu au afirmat ca s-ar putea retrage din comisia speciala privind legislatia din domeniul justitiei, dupa ce nici Scantei si nici Fenechiu nu au primit o functie in Biroul permanent al Senatului. In schimb, fostul lider PNL nu a candidat pentru nicio functie in Biroul permanent.

Adelina Pestritu este insarcinata! A facut anuntul chiar de ziua ei!8232;

Adelina Pestritu implineste azi 31 de ani si si-a surprins fanii cu o veste extraordinara: este insarcinata. Iata cine este tatal copilului si cand va deveni vedeta mama.

Basescu: Legile Justitiei aduc cateva lucruri bune, dar PMP nu le va vota. Nu e treaba noastra sa trecem legile PSD-ului

Traian Basescu a declarat caLegileJustitiei aducsi cateva lucruri bune, dar, chiar si asa, partidul pe care il conduce nule va vota deoarece nu e treaba PMP sa treaca legile.

Traian Basescu: Legile justitiei aduc cateva lucruri bune. PMP nu le va vota, nu e treaba noastra sa trecem legile PSD-ului

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat, vineri, la Sinaia, ca modificarea legilor justitiei aduce si cateva lucruri bune, cum ar fi separarea carierei magistratilor, consolidarea Inspectiei Judiciare, infiintarea unei structuri speciale care sa ii ancheteze pe procurori si judecatori, dar afirma ca nu e treba PMP sa treaca legile PSD-ului, informeaza news. ro.

Lidia Buble a facut anuntul despre DESPARTIRE: Dupa patru ani...

Lidia Buble,una dintre cele mai indragite artiste de la noi, a ales sa faca un anunt neasteptat. Ea le-a dezvaluit prietenilor virtuali ca, dupa ani de zile in care au lucrat impreuna si au facut hituri, ea.

WTA a facut ANUNTUL. Desi Wozniacki a castigat Australian Halep, Simona Halep a fost CEA MAI BUNA (FOTO)

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki a castigat primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, dar WTA a facut un anunt surprinzator. Conform unui sondaj in randul fanilor, derulat pe site-ul WTA,.

Soferul care a facut accidentul din centrul Capitalei dupa ce a condus drogat a fost retinut

Dupa aproximativ 7 ore de audieri, procurorii au emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele soferului de 39 de ani care a produs cumplitul accident de pe bulevardul Dacia din Capitala dupa ce a condus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )