Libnet.ro
UNICEF

08:01

Dragnea: Fiecare pensie va fi dublata in 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Fiecare pensie va fi dublata in 2021

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma aplicarii noii legi a pensiilor, care va fi pusa saptamana viitoare in dezbatere publica, fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma aplicarii noii legi a pensiilor, care va fi pusa saptamana viitoare in dezbatere publica, fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021. Noua.

Liviu Dragnea se lauda cu CRESTEREA PENSIILOR: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021...!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre Legea pensiilor. El a afirmat, la Antena 3, ca noul act normativ, ce va fi lansat in dezbatere saptamana viitoare, va face dreptate pentru multi.

Dragnea: punctul de pensie se va dubla. in 2018 s-au marit pensiile a 929 de persoane din cele peste 3,6 milioane cu venituri sub 1000 lei

Noua lege a pensiilor va fi supusa dezbaterii publice joi, 9 august, a anuntat liderul PSD Liviu Dragnea, precizand ca majorarile nu vor avea impact asupra bugetului, chiar daca din 2021 valoarea punctului de pensie se va dubla.

Mesajul lui Dragnea pentru presedinte: Iohannis M---E. De ce sariti asa? Iohannis minte!

Presedintele PSD Liviu Dragnea a prezentat, duminica seara, masurile luate de Guvern pentru cresterea salariilor si pensiilor, la final scriind pe plansa din platou Iohannis M. E, explicand ulterior ca a vrut sa transmita ca presedintele minte si intreband retoric la ce s-a gandit lumea.

Dragnea: Iohannis le-a spus liberalilor, la Cotroceni, ca se va ocupa de ALDE, sa iasa din Coalitie.Sunt convins ca domnul Tariceanu nu-si va distruge cariera politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut, duminica seara, la Antena 3, ca la discutia dintre presedintele Klaus Iohannis si liberali, seful statului le-ar fi spus ca el va conduce PNL, dandu-le sarcina de a se ocupa de alte partide si precizand ca de negocierile cu ALDE se va ocupa el personal.

Dragnea: Viorica Dancila mi-a spus ca Iohannis a tipat de nenumarate ori la ea la telefon

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, ca premierul Viorica Dancila i-a relatat ca presedintele Klaus Iohannis a tipat de nenumarate ori la ea la telefon, fiind nemultumit de rectificarea bugetara, dar si de vizita in Israel, relateaza Mediafax.

LIVETEXT Dragnea, la Antena 3: Sunt multe actiuni ale lui Iohannis care pot mbraca forma tradarii/ Le-a spus liberalilor ca se ocupa de ALDE, sa-i convinga sa iasa din Coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca in PSD se lucreaza la un document privind acuzarea presedintelui Klaus Iohannis de inalta tradare, precizand insa ca acesta nu e finalizat. Opinia mea este ca sunt multe actiuni care pot imbraca forma tradarii, daca ne uitam cu atentie pe Codul Penal si pe definitia articolului respective. Nu am ajuns acolo inca, nu mi-as dori sa ajung acolo, dar nu este imposibil, a spus seful PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )