Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca!

Antena3 Antena3,
Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca!

Scandalul la varful PSD continua. Luni, a venit o foarte asteptata replica a presedintelui partidului, Liviu Dragnea, dupa ce in presa s-a vorbit despre o scrisoare a unor lideri social-democrati in care i. continuă pe Antena3

Dragnea: Functia de presedinte al PSD nu se ia cu japca si nu se tranzactioneaza ca la piata

Functia de presedinte al PSD nu se ia cu japca si nu se tranzactioneaza ca la piata, a sustinut Liviu Dragnea. Dupa ce zilele trecute anunta ca e dispus sa plece de la sefia PSD daca i se va cere acest.

Liviu Dragnea: Functia de presedinte PSD nu se ia cu japca. Nu ma intereseaza mofturile unora

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca functia de presedinte al partidului nu se ia cu japca si ca aceasta nu se tranzactioneaza. Dragnea a mai spus ca va convoca sedinta Comitetului Executiv National CExN) al PSD dupa ce va termina discutiile cu social-democratii din teritoriu.

Zilele lui Dragnea la sefia PSD, numarate! Dupa Tudose, un alt lider social-democrat confirma scrisoarea de DEMITERE a acestuia

Zilele lui Liviu Dragnea la sefia PSD sunt numarate. Dupa Mihai Tudose, un alt lider important confirma existenta scrisorii prin care mai multi membri social-democrati cer demiterea lui Dragnea. Daniel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )