Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAGNEA, INTREBAT DACA ROMANIA AR TREBUI SA O SUSTINA PE KOVESI: Ce, suntem la Eurovision?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA, INTREBAT DACA ROMANIA AR TREBUI SA O SUSTINA PE KOVESI: Ce, suntem la Eurovision?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca nu il intereseaza candidatura Codrutei Kovesi la functia de procuror-sef european, iar intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina a raspuns: Suntem la Eurovision?. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina pe Kovesi: Nu suntem la Eurovision

Liviu Dragnea a fost intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina candidatura Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, iar raspunsul liderului PSD a fost ca nu suntem la.

Dragnea, intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina pe Kovesi la sefia Parchetului european: Dar ce, suntem la Eurovision? (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat ironic atunci cand a fost intrebat, luni, daca Romania ar trebui sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror european. Dar ce, suntem la Eurovision?.

VIDEO Dragnea, ntrebat daca o sustine pe Kovesi la conducerea Parchetului European: Ce, suntem la Eurovision sau cum?

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu il intereseaza ce se intampla cu candidatura Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parlamentului European, iar in momentul in care a fost intrebat de ziaristi daca sustine candidatura acesteia, a replicat: Ce, suntem la Eurovision sau cum?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )