Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dragnea, ironic, despre adresa lui Iohannis referitoare la sefia SIE: O sa o citesc pna o sa nteleg / Poate e nevoie sa facem o dezbatere

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, ironic, despre adresa lui Iohannis referitoare la sefia SIE: O sa o citesc pna o sa nteleg / Poate e nevoie sa facem o dezbatere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat vineri adresa primita de la seful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe, afirmand ca o va citi pana o va intelege, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Dragnea, ironii la adresa lui Iohannis dupa nominalizarea lui Vlase la sefia SIE: O sa citesc pana o sa inteleg

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a ironizat pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce a primit de la acesta adresa privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la conducerea Serviciului de Informatii.

Cine este Gabriel Vlase, omul de casa a lui DRAGNEA, nominalizat de IOHANNIS la sefia SIE

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui Liviu Dragnea si a lui Viorel Hrebeciuc, la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Detalii AICI) Este o numire extrem de controversata. Gabriel.

Cine este Gabriel Vlase, omul de casa a lui DRAGNEA, nominalizat de IOHANNIS la sefia SIE (VIDEO)

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Gabriel Vlase, omul lui Liviu Dragnea si a lui Viorel Hrebeciuc, la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE). Detalii AICI) Este o numire extrem de controversata. Gabriel.

Atac devastator din Parlamentul European la adresa lui Iohannis: Devine tot mai mult un presedinte neconstitutional

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, lanseaza un atac devastator la adresa presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca prin tergiversarea aplicarii deciziei CCR referitoare la revocarea din functie a sefei DN.

Tariceanu, declaratie-surpriza despre suspendarea presedintelui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri ca nu a discutat nici cu liderii PSD, nici cu presedintele acestui partid, Liviu Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus.

PNL, acuzatii dure dupa ce tot mai multe voci din PSD vorbesc despre suspendarea lui Iohannis: Ar insemna o lovitura de stat

Liberala Raluca Turcan a afirmat ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis initiata de reprezentantii PSD ar echivala cu o lovitura de stat. Ultima gaselnita a lui Liviu Dragnea din.

Secretarul general al PSD: Nu am discutat n partid despre suspendarea lui Iohannis, nu cred ca se va ntmpla / Despre scenariul suspendarii pentru nalta tradare: Exclus

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat vineri ca nu s-a discutat in partid despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis si ca el nu crede ca acest lucru se va intampla. Despre scenariul vehiculat in ultimele zile potrivit caruia Iohannis ar putea fi suspendat pentru inalta tradare, Neacsu a afirmat ca este exclus, intrucat se poate face vinovat de inalta tradare in egala masura in care se poate face vinovata si doamna Viorica Dancila.

Ambasadorul Romaniei in Germania, despre suspendarea presedintelui Iohannis: MODIFICARI SEVERE au si vor avea EFECTE

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza la ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis si spune ca o asemenea actiune ar insemna o modificare severa care ar duce la fragilizarea.

Alina Gorghiu, despre decizia presedintelui Iohannis privind REVOCAREA sefei DNA: Nimeni nu ii cere presedintelui sa se grabeasca

Alina Gorghiu, senator PNL, a sustinut ca nu-i cere nimeni presedintelui Romaniei Klaus Iohannis sa se grabeasca, privind deciziei de revocare a procurorului-sef al DNA. De asemenea, senatorul precizeaza ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )