Libnet.ro
UNICEF

13:46

Dragnea, ironic, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept

Adevărul Adevărul,
Dragnea, ironic, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, ironic, ca decizia decizia Comisiei Europene prin care fondurile europene ar putea fi conditionate de respectarea statului de drept este o problema mondiala de care depinde incalzirea globala sau racirea globala. continuă pe Adevărul

Ungaria califica drept santaj conditionarea acordarii fondurilor europene de respectarea statului de drept

Ministrul de Externe ungar, Peter Szijjarto, a respins propunerea UE de a lega fondurile europene de respectarea statului de drept, sustinand ca duce la santaj, scrie Politico.

UPDATE Liviu Dragnea, dupa ntlnirea cu Mugur Isarescu: Guvernul si BNR au convenit ca principalele cauze pentru cresterea inflatiei sunt factori exogeni / Nu exista nicio intentie a PSD sa preia controlul asupra BNR

O mare parte din cresterea preturilor inregistrata in ultimele luni a fost cauzata de factori externi, exogeni raportati la actiunea Guvernului si, respectiv, a BNR, arata un comunicat publicat de biroul presedintelui Liviu Dragnea, la finalul discutiilor de 3 ore si jumatate care au avut loc joi cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Seful PSD a respins zvonurile legate de majorarea TVA sau de introducerea unei cote progresive. Dragnea, despre ITP-ul expirat al BMW-ului fiului sau: Sa plateasca amenda, sa se invete minteLiviu Dragnea, despre legile Justitiei: Sunt foarte sigur ca vor intra in vigoare Dragnea, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Nu am nimic impotriva, dar tinem mult la fondurile de politica de coeziune.

UE leaga alocarea fondurilor europene de respectarea statului de drept

Comisia Europeana a prezentat miercuri planul sau de buget pentru perioada 2021-2027, cu propuneri clare, cum ar fi reducerea politicilor agricole si regionale sau conditionarea accesarii fondurilor europene de respectarea statului de drept.

Teodorovici, despre avertismentul Comisiei Europene: Conditia privind respectarea statului de drept este valabila pentru toate statele UE

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri ca respectarea statului de drept este o conditie valabila pentru toate statele memebre UE, referindu-se la anuntul venit de la Comisia Europeana, potrivit.

UE vrea respectarea statului de drept

Propunearea de buget pentru perioada 2021-2027, prezentata, astazi, de Comisia Europeana, in Parlamentul European, conditioneaza finantarea europeana de respectarea statului de drept. Practic, Uniunea va putea sa suspende, sa reduca sau sa restrictioneze accesul la finantare in mod proportional cu natura, gravitatea si amploarea deficientelor care afecteaza statul de drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )