Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Klaus Iohannis este disperat si s-a umplut de ridicol

Antena3 Antena3,
Dragnea: Klaus Iohannis este disperat si s-a umplut de ridicol

Liviu Dragnea a afirmat, duminica, la Sinteza zilei ca presedintele Klaus Iohanis a avut o iesire ridicola la Consiliul National al PNL de sambata, deoarece este disperat ca va pierde alegerile. Iohannis. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: Sunt multe actiuni ale presedintelui care pot imbraca forma tradarii

Liviu Dragnea a confirmat, duminica, la Sinteza zilei existenta documentului conceput de juristi ai PSD in care Klaus Iohannis este acuzat de inalta tradare. Liderul PSD afima ca exista multe actiuni ale.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis poate fi anchetat!

Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici lectii de anticoruptie, a declarat duminica, la Sinteza zilei, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici.

Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la Guvern: Presedintele sesizeaza CCR

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii.

S-a aflat! Ce il doare, de fapt, cel mai tare pe Klaus Iohannis! Nu este concediul premierului Dancila!

Am aflat ce il doare cel mai tare pe presedintele Klaus Iohannis si de la ce i se trage supararea pe concediul premierul Viorica Dancila. De la bani! Guvernul a taoat din fondurile Administratiei.

Liviu Dragnea: Iohannis a atins apogeul ridicolului cu sesizarea la CCR. Este disperat, a tipat la doamna premier

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis este disperat si a atins apogeul ridicolului cand a sesizat Curtea Constitutionala privind concediul premierului Viorica Dancila. in ceea ce priveste atacul la adresa coalitiei de guvernare, seful Camerei Deputatilor a afirmat ca reprezinta o serie intreaga de minciuni. Dragnea sustine ca seful statului a tipat la prim-ministru nemultumit de rectificarea bugetara.

Descoperiti. De ce este disperat Iohannis. Trei vesti proaste primite si trei bombe care ameninta sa-i explodeze in brate

In mod normal, pe vremea asta, Klaus Iohannis era deja in vacanta. Asa a fost in fiecare vara de cand a ajuns la Cotroceni plus ca statistica il arata drept cel mai plimbaret presedinte pe care l-a avut .

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi TIPAT la Viorica Dancila, la telefon, pe tema rectificarii bugetare

Liviu Dragnea sustine ca premierul Viorica Dancila i-a spus ce a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul i-ar fi relatat liderului PSD ca seful statului a tipat de nenumarate ori la ea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )