Libnet.ro
UNICEF

17:01

Dragnea: Liderii PSD care au produs tulburari trebuie sa linisteasca organizatiile

Antena3 Antena3,
Dragnea: Liderii PSD care au produs tulburari trebuie sa linisteasca organizatiile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat luni ca sefii de filiale care l-au contestat nu vor fi schimbati din functii, in schimb este de datoria acestora sa linisteasca organizatiile. intrebat luni. continuă pe Antena3

Dragnea: Liderii PSD care au produs tulburari trebuie sa linisteasca organizatiile

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a reafirmat astazi ca sefii de filiale care l-au contestat nu vor fi schimbati din functii, dar este de datoria acestora sa linisteasca organizatiile.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. 36 Europarlamentarul PSD, Claudia Tapardel: Cred cu fermitate ca partidul trebuie sa ofere romanilor un climat de stabilitate, atat la guvernare, cat si in interiorul PSD. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare08. 42 Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, face, pe Facebook, un apel la ratiune si unitate in PSD.

Ce-au discutat liderii PSD in CEX despre amnistie si gratiere. Reprosurile lui Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stanescu i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca nu a venit pana acum cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, mai ales ca ne aflam in an Centenar, cand statul ar trebui sa dea dovada de clementa, sustin surse politice pentru Adevarul. De altfel, Paul Stanescu a cerut si in scrisoarea anti-Dragnea o lege a amnistiei si gratierii. Liviu Dragnea a vorbit in CEX doar despre legile Justitiei.

Ce-au discutat liderii PSD in CEx despre amnistie si gratiere. Reprosurile lui Paul Stanescu

Vicepremierul Paul Stanescu i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca nu a venit pana acum cu un proiect legislativ privind amnistia si gratierea, mai ales ca ne aflam in an Centenar, cand statul ar trebui sa dea dovada de clementa, sustin surse politice pentru Adevarul. De altfel, Paul Stanescu a cerut si in scrisoarea anti-Dragnea o lege a amnistiei si gratierii. Dragnea a vorbit doar la modul general despre modificarile din Justitie.

Fantoma Badalau. Desi a semnat scrisoarea anti-Dragnea, liderul PSD Giurgiu s-a ascuns in CEx: N-a votat nici pentru, nici impotriva, nici nu s-a abtinut

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, s-a razgandit in sedinta CEx. Surse din conducerea PSD au declarat pentru Adevarul ca Badalau nu a votat nici pentru demitere lui Dragnea, nici impotriva.

SONDAJ II Revolta n PSD: Care va fi deznodamntul?

Liviu Dragnea se confrunta de cateva zile cu un numar mare de lideri PSD revoltati impotriva sa. Cererea acestora ca Dragnea sa plece de la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor este discutata vineri dupa-amiaza de conducerea partidului. Ce crezi ca se va intampla?Participa la sondajul HotNews. roVezi cum au votat cititorii HotNews. ro cand a inceput actualul conflict din PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )