Libnet.ro
UNICEF

23:01

Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, cu premierul si mai multi ministri/ S-a scapat robinetul la angajari in administratia centrala/ Nu este in pericol postul sefului ANAF

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, cu premierul si mai multi ministri/ S-a scapat robinetul la angajari in administratia centrala/ Nu este in pericol postul sefului ANAF

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca luni va avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, pentru a vedea care sunt concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare. Dragnea a mai precizat ca nu este in pericol postul sefului ANAF Bogdan Stan si ca a avut o intalnire cu primul ministru, care a avut patru-cinci ore de discutii cu cei de la Finante si ANAF. continuă pe Hotnews

Seful PSD, Liviu Dragnea: Luni o sa avem o sedinta a coalitiei, la care vor fi invitati si premierul Mihai Tudose si mai multi ministri

O sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, va avea loc, luni. in cadrul intrevederii se vor discuta concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea, la Parlament.

Luni o sa avem o sedinta a coalitiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a anuntat, la Parlament, ca luni va avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, pentru a vedea care sunt concluziile primei saptamani de guvernare si care este calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare, potrivit unor surse din presa.

Mai multi judecatori din tara, revoltati de decizia CSM de a-i revoca pe procurorii Doru Tulus si Mihaela Iorga, la solicitarea Laurei Codruta Kovesi

Mai multi judecatori de la tribunale din tara si-au aratat indignarea, pe Facebook, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz, in sedinta secreta, revocarii din DNA a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga, la solicitarea procurorului-sef Laura Codruta Kovesi.

Augustin Lazar la CSM: Mai multi procurori DNA au depus plangere la Parchetul General impotriva folosirii testului poligraf

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a afirmat marti ca mai multi procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie s-au prezentat la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva supunerii acestora, printre altele, la testul poligraf, in cadrul anchetei interne din DNA, declansate dupa ce o presupusa inregistrare de la o sedinta interna a fost difuzata de RTV.

Perchezitii la Universitatea Carol Davila din Bucuresti. Mai multi profesori ar fi luat mita de la studenti, pentru promovarea examenului de licenta

13 perchezitii au loc, luni dimineata, in campusul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, la birouril si cabinetele unor cadre didactice si la locuintele lor, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie. Anchetatorii au suspiciuni ca mai multi profesori ar fi luat mita de la studenti, pentru promovarea examenului de licenta.

Mai multi suspecti de terorism, cautati de autoritatile belgiene, de teama unui nou atentat

Autoritatile belgiene cauta mai multi suspecti de terorism, de teama unui nou atentat, ca urmare a unei operatiuni intreprinse, miercuri, la Bruxelles si in nordul Frantei, in urma careia au fost arestate cinci persoane si descoperita o importanta ascunzatoare de arme in Anderlecht.

Steaua primeste mai multi bani cu noua denumire

Gigi Becali a anuntat ca va primi mai multi bani din partea unuia dintre sponsorii echipe, chiar daca oficial, in acte, Steaua se numeste FCSB.

Procurorul general Augustin Lazar: Mai multi procurori au depus plangere impotriva folosirii testului poligraf

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a precizat, marti, ca mai multi procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie s-au prezentat la Parchetul General, pentru a depune plangere pentru ca li s-ar fi cerut sa faca testul poligraf, in legatura cu inregistrarile in care Laura Codruta Kovesi ar da ordine procurorilor.

Scandal de proportii dupa aparitia unei fotografii cu mai multi oficiali italieni: Un gest sexist a provocat intreaga controversa(FOTO)

Mai multi oficiali italieni se afla in centrul unei controverse privind egalitatea de gen. intreaga polemica a pornit dupa aparitia unei fotografii facute la un eveniment public la care au fost.

Scandal SEXIST, dupa aparitia unei poze cu mai multi oficiali italieni(FOTO)

Mai multi oficiali italieni se afla in centrul unei controverse privind egalitatea de gen. intreaga polemica a pornit dupa aparitia unei fotografii facute la un eveniment public la care au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )