Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea, mesaj catre Firea: Usa mea e deschisa permanent pentru dialog

Antena3 Antena3,
Dragnea, mesaj catre Firea: Usa mea e deschisa permanent pentru dialog

Liviu Dragnea, presedintele PSD, anunta ca vrea sa aiba un dialog cu Gabriela Firea. Usa mea e deschisa permanent pentru dialog si pentru a gasi acele lucruri care trebuie sa se intample pentru ca. continuă pe Antena3

Dragnea, despre relatia cu Firea: Dorinta mea deschisa e pentru dialog

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca este dispus oricand sa gaseasca solutii pentru a calma situatia generata de conflictul cu Gabriela Firea, spunand ca, in conditiile in care partidul lupta pe toate fronturile, este greu de inteles de ce apar atacuri din formatiune, relateaza Mediafax.

Dragnea, mesaj pentru Firea: Eu nu spionez pe nimeni. Nu raspund la atacuri la persoana

Liderul PSD Liviu Dragnea este prezent, in aceasta seara, la Antena 3. Este primul interviu pe care il acorda Dragnea de la izbucnirea scandalului cu Gabriela Firea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

Dragnea, mesaj pentru Firea: Eu nu spionez pe nimeni. Nu raspund la atacuri la persoana. Eu sper ca e dezinformata. Urmeaza o discutie serioasa in partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat faptul ca ar fi pus oameni sa o spioneze pe Gabriela Firea, i-a transmis acesteia ca nu raspunde la atacurile la persoana, dar si ca urmeaza sa aiba loc o discutie serioasa in conducerea partidului. Mai mult, Dragnea a atentionat ca adversarii sai incearca acum sa-i faca probleme prin gasirea unor oameni din interior care sa-i ceara demisia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )