Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dragnea, noi declaratii despre SUSPENDAREA lui Iohannis. Ce s-a DECIS in coalitie

B1 B1,
Dragnea, noi declaratii despre SUSPENDAREA lui Iohannis. Ce s-a DECIS in coalitie

Liviu Dragnea a declarat ca nu este exclusa varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, dat fiind ca acesta nu a luat nici acum o hotarare in privinta revocarii Laurei Kovesi de la sefia DNA, dupa cum. continuă pe B1

Noi informatii despre Gradina Ioanid

Din cercetarea unor dosare de arhive referitoare la proprietati pe Bulevardul Dacia, au reiesit noi date despre familia Ioanid si Gradina omonima. Dosarul 197B din 1931 contine informatii despre procesele intre fratii Ioanid din 1900-1903 dar si planurile de arhitectura ale imobilelor moderniste 1931-1934) realizate pe coltul strazii Polona cu Blvd. Dacia.

PSD anunta ultimii pasi pana la suspendarea lui Iohannis. Tutuianu: Putem sesiza Comisia Europeana

PSD anunta ultimii pasi pana la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Social-democratii iau in calcul varianta de a sesiza Comisia de la Venetia, Consiliul Europei sau Comisia Europeana pentru ca seful.

Un senator PSD propune o solutie intermediara pana la suspendarea lui Iohannis: Este un precedent extrem de periculos

Parlamentul ar putea sa adopte, in sedinta comuna, o declaratie prin care sa ii ceara presedintelui Klaus Iohannis sa respecte deciziile Curtii Constitutionale, a anuntat marti senatorul PSD Adrian.

Noi detalii despre decesul sotului lui Carmen Dan: Politia a deschis un dosar penal de MOARTE SUSPECTA

Noi detalii in cazul mortii sotului ministrului de Interne, Carmen Dan. Corneliu Daniel Dan a fost gasit decedat, marti, in locuinta sa din Videte, judetul Teleorman, iar politistii si procurorii au deschis.

Noi detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite de interpreta Sansei: Va fi cel mai sangeros si cu cele mai multe morti FOTO

Actrita britanica Sophie Turner 22 de ani), care o interpreteaza pe Sansa Stark in Game of Thrones, a oferit cateva detalii despre ultimul sezon al serialului HBO, dezvaluind printre altele ca va fi cel mai sangeros de pana acum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )