Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dragnea: Nominalizarea lui Kovesi pentru un nou mandat la DNA, un gest firesc

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Nominalizarea lui Kovesi pentru un nou mandat la DNA, un gest firesc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nominalizarea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat in fruntea DNA era fireasca, avand in vedere activitatea acestei institutii, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

OFICIAL: Codruta Kovesi, un nou mandat in fruntea DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a transmis catre Consiliul Superior al Magistraturii propunerea de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Cea mai mare universitate din tara si-a ales rectorul. Ioan Aurel Pop a castigat un nou mandat, din primul tur

Academicianul Ioan Aurel Pop a castigat marti, din primul tur, un nou mandat de rector al Universitatii Babes-Bolyai, cea mai mare universitate din tara.

Dragnea: reinvestirea Codrutei Kovesi este una din actiunile care continua intarirea statului de drept in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca anuntul ministrului Justitiei in ceea ce priveste continuarea mandatului Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA este unul firesc si desemnarea oficiala va fi fireasca. Este un anunt firesc, l-a si argumentat ministrul Justitiei. Propunerea este fireasca si desemnarea oficiala va fi fireasca, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Madalin Voicu, din nou la DNA

Deputatul Madalin Voicu a fost chemat, din nou, la DNA. Dupa ce a scapat de controlul judiciar pe cautiune in valoare de jumatate de milion de lei, procurorii au decis sa-i puna parlamentarului sechestru pe avere, potrivit Realitatea TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )