Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dragnea, un nou atac la Iohannis: Cu asta nu se poate discuta. E mai dusmanos ca Basescu!

Adevărul Adevărul,
Dragnea, un nou atac la Iohannis: Cu asta nu se poate discuta. E mai dusmanos ca Basescu!

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, luni seara, la Romania TV, spunand caeste mai dusmanos decat Basescu. continuă pe Adevărul

Dragnea, atac la Iohannis: Cu asta nu poti discuta. E mai dusmanos ca Basescu! Numai un nesimtit poate sa imi reproseze ca nu vreau sa vina oamenii la vot

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, luni seara, la Romania TV, spunand caeste mai dusmanos decat Basescu. De asemenea, a spus e ca numai un nesimtit poate sa ii reproseze ca nu vrea sa vina oamenii la vot cand el a fost condamnat politic pentru ca a vrut sa aduca oamenii la vot.

Pakistanul acuza India ca planuieste un nou atac militar

Pakistanul sustine ca are informatii credibile conform carora India planuieste un atac militar in aceasta luna, aceste afirmatii fiind descrise de India ca isterie de razboi, scrie BBC.

Bogdan Chirieac, reactie la declaratia lui Liviu Dragnea: Doamna prim-ministru nu poate sa fie schimbata

Bogdan Chirieac a precizat, vineri, la Antena 3 in contextul declaratiei presedintelui PSD, Liviu Dragnea, capremierul Viorica Dancila nu poate sa fie schimbata din functie. Doamna prim-ministru nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )